pavlich je napisal/-a:vw polo, 2004, 1.9 dsi, pa 55konjev traktor en od avta,85.000km a to je smiselno kej ustvarjat?
S tuningboxom dobiš 20%.
pavlich je napisal/-a:vw polo, 2004, 1.9 dsi, pa 55konjev traktor en od avta,85.000km a to je smiselno kej ustvarjat?
pavlich je napisal/-a:sem se zatipkal, 1.9 sdi ja, komi kam prlezem s polnim avtom pa me mal živcera, sm upal na en drastičen odgovor da se ful splača pa d je ful dobr, in da bom ful prdobilhvala vseeno za informacije
pavlich je napisal/-a:a dejansko tok pocen pride? v tem primeru bi mogoče še mal razmislu o tem, poraba ostane ista..?
zigyec je napisal/-a:mene pa zanima, če se bi splačal čipat navadnga atmosferca ford focus letnik 2010 1.6 100KM ali raje pustiti tako kot je?
Na skn performance piše, da bi se dal spravit optimizirano moč na 114KM pa iz 150nm dobit dodatnih 30Nm, tak da bi mel po novem 180Nm.
Pa če bi po čip tuningi padla poraba dost občutneje (vsaj za kak liter, ker trenutna je 7,4l na 100km)?
~toMmy~ je napisal/-a:zigyec je napisal/-a:mene pa zanima, če se bi splačal čipat navadnga atmosferca ford focus letnik 2010 1.6 100KM ali raje pustiti tako kot je?
Na skn performance piše, da bi se dal spravit optimizirano moč na 114KM pa iz 150nm dobit dodatnih 30Nm, tak da bi mel po novem 180Nm.
Pa če bi po čip tuningi padla poraba dost občutneje (vsaj za kak liter, ker trenutna je 7,4l na 100km)?
Poraba bo po čipanju 5.2l/100km, pa še zadnje šipe bodo postale električne in diske boš dobil namesto bobnov!
hippo je napisal/-a::lol:
Skoraj ne morem verjeti, da bi dobil na 1.6 atmosfercu 100 KM dodatnih 14 KM in na 150 Nm podlage dodatnih 30 Nm.
zigyec je napisal/-a:hippo je napisal/-a::lol:
Skoraj ne morem verjeti, da bi dobil na 1.6 atmosfercu 100 KM dodatnih 14 KM in na 150 Nm podlage dodatnih 30 Nm.
tu poišč, če ne verjameš: http://www.skn-tuning.si/index.php?option=com_skn
zgleda, da ma ta fordov motor velik potencial, v primerjavi z drugimi NA 1.6 motorji...
_furby_ je napisal/-a:zigyec je napisal/-a:hippo je napisal/-a::lol:
tu poišč, če ne verjameš: http://www.skn-tuning.si/index.php?option=com_skn
zgleda, da ma ta fordov motor velik potencial, v primerjavi z drugimi NA 1.6 motorji...
kar pise je eno, kar ti realno dobis je pa drugo. enkrat vec, drugic manj. za mojega pise da gre na cca. 180 konjev, medtem ko mi ga je drugi tuner spravu na preko 200
sicer pa dat preko 400 eurou za 14 konjev (ki jih ne bos kaj dosti opazu) se mi zdi malo bv. zdej pa, kakor ti vidis
zigyec je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:zigyec je napisal/-a:mene pa zanima, če se bi splačal čipat navadnga atmosferca ford focus letnik 2010 1.6 100KM ali raje pustiti tako kot je?
Poraba bo po čipanju 5.2l/100km, pa še zadnje šipe bodo postale električne in diske boš dobil namesto bobnov!
LOL, bodi resen, pa se nea norcev deli
~toMmy~ je napisal/-a:zigyec je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:zigyec je napisal/-a:mene pa zanima, če se bi splačal čipat navadnga atmosferca ford focus letnik 2010 1.6 100KM ali raje pustiti tako kot je?
LOL, bodi resen, pa se nea norcev deli
Ti si tu začel vice pokat z "vsaj za kak liter" nižjo porabo, najbolj da ti ga kar v dizla prečipajo!
zigyec je napisal/-a:ti si po moje hoto stisnat maximum iz svojga, ker ka si ti prebral je bla predvidevam optimirana moč 180 konjev,.... bolj kot dodatnih 14 konjev mi diši dodatnega
30Nm.
106 je napisal/-a:Pa me res zanima ,če je že kdo peljal na valje po čipanju ,da se vidi dejansko kolko je več ....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov