ah in še SKN in garancija, sm našu stvar:
http://www.pugi.si/forum/viewtopic.php? ... 0&start=60
evo pisal sm na SKN, "zakaj bi pripeljal avto do njih" in ne k konkurenci
odgovor:
Vse naše optimizacije - so TÜV certificirane, kar pomeni, vse vrednosti (prirastki moči in navora, temp. izpušnih plinov, toksičnost izpušnih plinov, tlak turbinskega polnilnika,...) so preverjene in za pridobitev TŰV certifikata morajo biti v okviru deklariranega s strani razvijalca optimizacije (prirastek moči/navora) ter proizvajalca vozila (max. vrednost tlaka, temp. plinov...).
Dejstvo je, da je SKN razvil optimizacije ze za vec kot 200.000 vozil v dobrih 15 letih,
dejstvo je, da za nova vozila (do 24 mesecev) dajemo edini razsirjeno garancijo, ki v celoti pokriva tovarnisko garancijo. Dejstvo je, da SKN razvija software za tudi bolj zvenece tunerje kot so AC Schnitzer, Geiger ipd.
Dejstvo je, da je za vsako naso optimizacijo mnogo vec razvoja, testiranj, prilagajanj kot pri "konkurencnih garaznih mojstrih", posledicno smo tudi drazji. Vendar menim, da so vasa vozila veliko vec vredna, da bi sel za nekaj 100 eur razlike tvegati kvaliteto.
Zakaj se nase vrednosti razhajajo ne vem. Mi stojimo za nasimi. Poleg tega pa je potrebno vedeti (kar zelo malo ljudi vprasa), da ni vse v vrednostih - namrec avto mora biti vozen skozi celoten razpon vrtljajev. Nobena tezava ni iz vasega motorja "potegniti" 150 KS in se nekaj vec navora, problem je le, da ta spica bo dosegljiva v zelo kratkem razponu vrtljajev potem pa bo moc naglo padla in v takem primeru bi vas npr. kakor pravimo "elasticno mapiran" 130 KS identicno vozilo npr. od 0-200 km/h prehitelo za nekaj dolzin vozila....
Poleg tega nasa vozila bistveno manj "kadijo" oz. prakticno nic v primerjavi s konkurenco - smo "popravljali" ze kar nekaj vozil...
to ej ta garancija o kateri sm se menil za tuning novega vozila kjer bi mi propadla garancija tak d anevem kaj je res kaj ne, pa kako je z temi TUVi itd. itd.
skratka moj namen ni kle kogarkoli je**t ampak mal prizemljit vse tunerje ker ste enostavno svinsko dragi