RED_line je napisal/-a:??? pa kaj me zajebavate? v portorožu par let nazaj na drag race je vozil pod 10s. in to ravno RS2. dejte se malo informirat preden streljate take.
MacTron je napisal/-a:oh ja...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 677#870677
Dejan_S2 je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Nor je ta Audi![]()
off: Dejan_S2, si bil ti danes zvečer na koroškem mostu proti Štuku se peljal? Ena Alfa 166 je še bla, pa jaz sem bil na desni špuri.
Malo off topica:
...to vse pove.
Videl sem da so plavi, zato sem se postavil za njimi, vidva pa priletela levo... plavi desno zavili, jaz pa za vama na semafor. No ti si Alfi nevem 166 al 156 na štartu kar lepo pobegnil, jaz za njim na levi mu dal 3-4x luči ker ni nikam šlo, pol se mi umakne ko sem mel že tretjo, pohodim in mimo, četrta in "boljše da ne povem do ktere hitrosti"...če bi jaz stal prvi in vse 4 v asfalt zakopal, ter 1 in 2 ki najbolj gre mislim da bi pri Trustu že drink spil tačas "HEC"
![]()
Avto je še popolnoma serijski glede motorja, s tem da mi tista serijska vžigalna tuljava prebija in mi v 3, 4, 5 avto vedno bolj trokiraker grejo obrati počasi, hehe.
Saj bom počasi tiste nove in izpravne zadevščne not zašraufal, pa se spet dobimo.![]()
btw. kakšna motorja sta to sploh bila? Voznik v Alfi je zgledal živčen...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov