Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda To okt 02, 2007 4:04 pm

Uff, tista home made honda je naravnost fantastična ... :lol: :noro

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® To okt 02, 2007 8:35 pm

Kriza kaka je jo je kr z spreji za jurja doma štriho ko kak otročiček :lol: :P
Sm jo u živo vido,mah pa sj na 50 m dalč še nekod zgleda sam ko pa blis prideš ko to pomarančo vidiš,pa rise spodi vse od šmirglaja,pa pajle kok češ,se točn vse vidi d je bla zlamana,poštrihan pa tak... :?
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a smile4me To okt 02, 2007 9:25 pm

ma saj že vidš na slikah kako so pragi v linijo narjeni :D :D :D
Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr okt 03, 2007 6:36 am

lektorja ste našli na avtobusni pokritega z časopisom in vam za 1 liter roseja pregleda celo revijo. Menda tudi zbira avte kateri bojo predstavljeni v reviji.

:pij:

revija je iz izvoda v izvod slabša, honda type r ima po novem 3.0 motor in 9 sekund do 100, tista spray honda ima skoraj državni rekord v akustiki :lol: ,...

prvih par številk je kazalo da se bo šlo v pravo smer, potem pa je nekdo na avtocesti obrnil in se vozi v kontra smer in nisem sam jst tisti ki je to opazil ;)
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr okt 03, 2007 6:49 am

škoda res škoda, ker je kr nekaj lepih avtov in to, mogoče bi bilo potrebno kje narediti kako anketo, kaj je v bistvu ljudem všeč itd. Ker nevem na kerem delu slovenije je ljudem všeč honda al pa megane stil. :/

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr okt 03, 2007 1:12 pm

ta revija je kr neki, kr neki nabijo pa ene jajce, ko sploh niso porihtane predstavljajo.

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Sr okt 03, 2007 1:15 pm

sj pač tko je pr vsaki stvari, ne gre vedno vse kot po maslu...in ni vse perfektn..jih ne zagovarjam..
zase vem, da se trudm napisat članek, ki bo razumljiv, zanimiv in vse kar paše zravn...
sem pa vesela, da ste tko iskreni kot ste...
men je ta služba moja sanjska, uživam v svojem poslu pa še plačajo mi...sj bo pa nasledna revija bl zanimiva, svojim nadrejenim smo predlagali veliko tega, na podlagi vaši oz. kritik bralcev..in jst mislem, da se bomo/bodo pobolšali...
sm še zmer bo težko zadovoljiti, zmer se kj najde kar ni nekomu všeč..itak...

aja mi vsaj nismo napisal pod pinky hondo, da je to reno twingo tk kot je ena revija oz.časopis...haha :P
in mene osebno ne ganejo kritike, sm vam želim povedati kako poteka delo in kake so razmere...
tko da brez zamere...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če okt 04, 2007 7:11 am

Potem ko sem napisal svoj post sem prišel domov in revija je bila v nabiralniku. :D
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Če okt 04, 2007 8:51 am

Revija je kul. Če imaš malo perja v glavi pa si določene stvari sm prevedeš, da je prav... To je to. Hvala bogu, da se dela v tej smeri in vem, da se trudite in prav je tako. 8)

Dejan80
Novinec

Napisal/-a Dejan80 Če okt 04, 2007 9:53 am

Mene pa zanima,če se moram zdaj ponovno naročit za naslednjih 6.številk,ker ta je bila šesta-za tolko sem namreč plačal prejšnjo položnico sedaj pa ni bilo zraven nove položnice :?:

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Če okt 04, 2007 10:01 am

To tudi mene zanima :)
Revija je pa ql.. u sloveniji tut nimamo tok styling/tuning avtov kot jih je v nemčiji...
Če pač hočte extrem.... tega ni tok kot u nemčiji!

Uporabniški avatar
APN
Novinec

Napisal/-a APN Če okt 04, 2007 11:11 am

Ta revija je totalen poden , pristranski komentarji ...................................
Diesel Powa !!!

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Če okt 04, 2007 11:15 am

Dejan80 je napisal/-a:Mene pa zanima,če se moram zdaj ponovno naročit za naslednjih 6.številk,ker ta je bila šesta-za tolko sem namreč plačal prejšnjo položnico sedaj pa ni bilo zraven nove položnice :?:

Ja, ponovno se moraš naročit. Dobiš mail celo, da neki prek neta plačaš al tko nekak... Sam jst se ne bom, k mi ni, da bi se..

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če okt 04, 2007 11:16 am

Pavel_P je napisal/-a:
Dejan80 je napisal/-a:Mene pa zanima,če se moram zdaj ponovno naročit za naslednjih 6.številk,ker ta je bila šesta-za tolko sem namreč plačal prejšnjo položnico sedaj pa ni bilo zraven nove položnice :?:

Ja, ponovno se moraš naročit. Dobiš mail celo, da neki prek neta plačaš al tko nekak... Sam jst se ne bom, k mi ni, da bi se..

niso hostese nč notr objavljene ? (aa)

:P

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P Če okt 04, 2007 11:18 am

2Fast&2Furious je napisal/-a:
Pavel_P je napisal/-a:

niso hostese nč notr objavljene ? (aa)

:P

So, še preveč, ni povdarka na kvalitetnih avtih, čist navadn mi je ratal no. Koj k so začel izdajat revijo je blo kul, zj pa važn da so blond babe, striptizete, pa površno narjeni avti. fak an

(waw)

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če okt 04, 2007 11:23 am

če maš kej prot blond babam (no zame je dost če maš sam prot eni) v reviji mi v živo povej :evil:

drugač pa smo mejhni slovenčki in ni za pričakovat, da bo takoj laufalo vse tipi topi kot mora....jst verjamem da se bodo potrudili in da bo revija še boljša :)

lp

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P Če okt 04, 2007 11:30 am

A zj k je očitno tvoja blond si pa takoj napičkan neki al kva? lol

piz*a, ma m6 v podpisu pa misl da je boga za j***a prjel :!:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če okt 04, 2007 11:38 am

off:
@Pavel_P: brez zalitev!... da ne bo ukrepanja
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

roki125
Novinec

Napisal/-a roki125 Če okt 04, 2007 11:42 am

mislim da v revijo nebi smeli dajat avtom ki so površno narejeni... dober primer je 4.gen honda v zadnji številki... s tem bi se lastniki avtom malo vprašali kaj mečejo na avto in kako pošlihtajo lufte pa to... lastnik 4.gen si sam bruke dela...

pa lahk bi blo v vsaki številki še mal tunninga ne pa sam plastkia... stuneranih avtov je v slo kr dost tko da jih nebi bilo težko najt... (reviji se reče tunning scena ne styling svena...)

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P Če okt 04, 2007 12:19 pm

MacTron je napisal/-a:off:
@Pavel_P: brez zalitev!... da ne bo ukrepanja

Se opravičujem. Lahko pa res malo gledate kako padajo žalitve in grožnje drugje po forumu, tudi dosti hujše, pa se nič ne ukrepa, tudi če uporabnik sam opozori na to.

lp
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov