http://www.rsrmotorsport.com/faq.php
sašo5 je napisal/-a:pavel je napisal/-a:kdo to kvalitetno izvaja in kakšne so okvirne cene. prosil bi tudi za naslov kakšne strani kjer
...nekaj posebnege ne bo.....ampak vseeno vprašaj fante od SKN-a tudi na tem forumu so aktivni (Uroš) ..ali pa klikni njihovo stran...
Pavel_P je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:pavel je napisal/-a:kdo to kvalitetno izvaja in kakšne so okvirne cene. prosil bi tudi za naslov kakšne strani kjer
...nekaj posebnege ne bo.....ampak vseeno vprašaj fante od SKN-a tudi na tem forumu so aktivni (Uroš) ..ali pa klikni njihovo stran...
Te smem nekaj prašat? Brez zamere.. A si ti z vsemi temi večjimi in bolj priznanimi tunerji prijatelj?Ker vidim da čisto vse kar po imenu kličeš in po imenu priporočaš ostalim
sašo5 je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:pavel je napisal/-a:kdo to kvalitetno izvaja in kakšne so okvirne cene. prosil bi tudi za naslov kakšne strani kjer
Te smem nekaj prašat? Brez zamere.. A si ti z vsemi temi večjimi in bolj priznanimi tunerji prijatelj?Ker vidim da čisto vse kar po imenu kličeš in po imenu priporočaš ostalim
....ne.....z Matjažem (RSR) sem znanec, bi se temu reklo(prvič sem ga videl 1995)
Od SKN-a sem pa dal ime UROŠ, ker se mi zdi, da ima ta isti Uroš tudi nick UROŠ.....
P.S a je kaj narobeAl se samo prijatli kličejo po imenu?
al bi moral napisat rec: pokliči gospoda Pavla/Uroša/Matjaža/Sašota....
Jao, ura polnoč, pa mate eni probleme, oz. se ubadate s malenkostmi......
sergej je napisal/-a:Ja na programsko opremo je garancija....tak je ponavadi pokličeš se zmeniš in Vladimir naredi kompel diagnozo avta sepravi vse komponente izmeri in ti pove kak in kaj...se splača itd.
Programčke pa kar sam piše....pokliči in se prepričaj..
aja pa itak že samo ime vse pove avtomehatronika....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov