evilfury je napisal/-a:Sicer je pa meni verjetno zdaj crknil altenator... jutri grem preverit.
To je ziher od čipanja

@ speedy nema dizla do TSI-a jel

evilfury je napisal/-a:Sicer je pa meni verjetno zdaj crknil altenator... jutri grem preverit.
speedfreak je napisal/-a:@evilfury.
Tudi sam sem focusa 1.8 čipal pri njih, dobil zelo podobne rezultate, ampak sem razočaran, avto ne gre, kot bi človek pričakoval za 140 konjev, ali sem pa js enostavno prezahteven. Ni taprave razlike od prej, vsaj pri meni ne.
Kako je pri tebi s tem?
evilfury je napisal/-a:Nemu tudi RS ne bi bil dovolj haha
Sicer je pa meni verjetno zdaj crknil altenator... jutri grem preverit.
vojkostar je napisal/-a:samo potem imaš bolj obremenjeno sklopko vztrajnik in te sklope...
radar je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:samo potem imaš bolj obremenjeno sklopko vztrajnik in te sklope...
.. vse je v meji normale, tako, da ti dejansko čutiš kako in kaj... ker po pravici povedano najprej sploh nisem čutil razlike, da je avto čipan, ker dejansko je glavni prirastek pri višjih obratih, vožnja pa je dejansko pri nižjih obratih.....
ni pa brutalno oziroma, da se pretirava z obremenitvijo ...
lp
( tudi to je res~toMmy~ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:@evilfury.
Tudi sam sem focusa 1.8 čipal pri njih, dobil zelo podobne rezultate, ampak sem razočaran, avto ne gre, kot bi človek pričakoval za 140 konjev, ali sem pa js enostavno prezahteven. Ni taprave razlike od prej, vsaj pri meni ne.
Kako je pri tebi s tem?
1. Ti si tak norec, da ti ni nikoli dovolj!![]()
![]()
2. Kupi si RS-a!![]()
( če boš doniral pri tankanju
)3. Zapelji se kakšen krog z nečipanim, pa boš verjetno dosti bolj zaznal razliko (meni to pomaga
), ker na več konjev se hitro navadiš. ( iščem kandidata
)4. Možno da je toliko "lepša" oz. "lepa" krivulja in zato ni izrazitega sunka (kot je recimo tipičen za 1.9 TDI).
airmike je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Sicer je pa meni verjetno zdaj crknil altenator... jutri grem preverit.
To je ziher od čipanja![]()
@ speedy nema dizla do TSI-a jel
vojkostar je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Nemu tudi RS ne bi bil dovolj haha
ma alternator že v orginalu niso neki kar bi blo za hvalt se pr focusu...
speedfreak: rec tunerju nj ti mal ojača zadevo, pač bo bl šlo, samo pol ja mal mn varno
peroRS je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:@evilfury.
Kako je pri tebi s tem?
1. Ti si tak norec, da ti ni nikoli dovolj!![]()
2. Kupi si RS-a!![]()
3. Zapelji se kakšen krog z nečipanim, pa boš verjetno dosti bolj zaznal razliko (meni to pomaga), ker na več konjev se hitro navadiš.
4. Možno da je toliko "lepša" oz. "lepa" krivulja in se mu ni izrazitega sunka (kot je recimo tipičen za 1.9 TDI).
Saj razlika je, vsaj kolikor sva "testirala" prej/potem, a ne speedy![]()
Veljajo pa vse 4 točke...razen tega, da je norec. On je samo zelo dinamičen voznik
Patrik_A3 je napisal/-a:Speedfreak, ti si extremist !!Za tebe še vrjetno 200 konjev nebi blo dovolj, oz. bi ti kaj kmalu postalo dolgočasno
![]()
Speedy za moderatorja!![]()
speedfreak je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Nemu tudi RS ne bi bil dovolj haha
speedfreak: rec tunerju nj ti mal ojača zadevo, pač bo bl šlo, samo pol ja mal mn varno
Ne, ekstremov se ne grem....samo vseeno...konjev ni nikol dost očitno
_furby_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Nemu tudi RS ne bi bil dovolj haha
Ne, ekstremov se ne grem....samo vseeno...konjev ni nikol dost očitno
kupis mojo rjo...ce ti ne bo dovolj
speedfreak je napisal/-a:A prodajaš?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov