valji so bli pred in po
Tam si dobil vrjetno en papir ta mene zanima ... zalepi sliko tu gor da vidimo kaj pravi napisano črno na belem .....
valji so bli pred in po
106 je napisal/-a:valji so bli pred in po
Tam si dobil vrjetno en papir ta mene zanima ... zalepi sliko tu gor da vidimo kaj pravi napisano črno na belem .....
zigyec je napisal/-a:hippo je napisal/-a::lol:
Skoraj ne morem verjeti, da bi dobil na 1.6 atmosfercu 100 KM dodatnih 14 KM in na 150 Nm podlage dodatnih 30 Nm.
tu poišč, če ne verjameš: http://www.skn-tuning.si/index.php?option=com_skn
zgleda, da ma ta fordov motor velik potencial, v primerjavi z drugimi NA 1.6 motorji...
106 je napisal/-a:Pa me res zanima ,če je že kdo peljal na valje po čipanju ,da se vidi dejansko kolko je več ....
vojkostar je napisal/-a:106 je napisal/-a:Pa me res zanima ,če je že kdo peljal na valje po čipanju ,da se vidi dejansko kolko je več ....
tam ko nas je nekaj čipalo (CSS) ima itak valje zravn ter je cena meritev všteta v ceno, skn nima vštete cene meritev pred in po
grafi pa klele viewtopic.php?f=8&t=71381&start=360
INFINITI je napisal/-a:Zanimiv video, kjer preizkušajo razne "chip tuning" variante od 5 EUR naprej
http://www.youtube.com/watch?v=SoeTG6mz ... ure=relmfu
vojkostar je napisal/-a:neki valjev pa lih ne vidm da bi mel
peroRS je napisal/-a:Ste že mal tečni s temi valji.
Doche je napisal/-a:Je pa skoraj za pol ceneje kot tvoj CSS
106 je napisal/-a:Doche je napisal/-a:Je pa skoraj za pol ceneje kot tvoj CSS
Čakaj še malo zdaj v tej navidezni krizi se bo ziher pojavil nekdo ,ko bo čipal za 100€ kratkomalo več tud vredno ni vse skupaj z 3 kliki na gumb.
hippo je napisal/-a:Ja saj v tem je problem. KWP dobiš za 40 eurov, zraven en DVD map, potem pa samo copy paste.
Problem je samo v tem, da ne veš kdo je te mape modificiral. Potem pa se eni čudijo, da jim dvakrat stopi bat (ja, tudi taki se najdejo).
~toMmy~ je napisal/-a:Evo za Passata je nova mapa ravno v izdelavi, čez 4-5 ur oz. jutri grem naložit. Cena pod 200€, zaupanje pa na podlagi izkušenj ostalih s takšnim oz. podobnim motorjem, ki so čipali pri tem mojstru. Guess what, valjev ne bo, verjetno bom pridobil samo 5 konjev, ostalo bom pa čutil samo v glavi, ker če ni valjev, ne more bit dobro!
peroRS je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Ja saj v tem je problem. KWP dobiš za 40 eurov, zraven en DVD map, potem pa samo copy paste.
Problem je samo v tem, da ne veš kdo je te mape modificiral. Potem pa se eni čudijo, da jim dvakrat stopi bat (ja, tudi taki se najdejo).
Najdejo se tudi taki, ki jim je 3-krat stopilo bate (poznam enega)![]()
Je mel pa nek madebydomaspacano.press čip notr. Lepo je blo dokler je trajalo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov