BAGGIO je napisal/-a:CarInvent - Dej povej kako je pa kej z menjavo olja pri cliotu, ti maš baje dCija.
Ga menjaš res na 30.000 al prej?? Pri mojem
-EC- je napisal/-a:Mica je napisal/-a:-EC- je napisal/-a:Kako se pa kj splača P206 1.6 90KM (bencinar) dt čip notr?
hja, ne vem no!
Jaz glih nebi za cca. 100k kupil samo 1 konja, ali????
A sam enga konja pridobi?
CarInvent je napisal/-a:-EC- je napisal/-a:Mica je napisal/-a:-EC- je napisal/-a:Kako se pa kj splača P206 1.6 90KM (bencinar) dt čip notr?
hja, ne vem no!
veš da, sej je že sam sprobal a ne!? taki največ vedo. omenjena cena je pa tudi pretirana
povprašaj raje tiste, ki so to že sprobali. pa isti motor imajo tudi citroeni (saxo se mi zdi), vem da jih ima ene par že to narejen, samo niso nujno iz foruma
In ravno zato, se da Rapid nastavljati. Začneš s priporočenimi nastavitvami, ki so v večini primerih že kar prave, lahko pa jih prilagodiš posebnostim avtomobila, če je potrebno. S tem da je tukaj efekt viden takoj - ja, modulu spreminja serviser nastavitve v realnem času med vožnjo (ampak le če je to potrebno
CarInvent je napisal/-a:-EC- je napisal/-a:Mica je napisal/-a:-EC- je napisal/-a:Kako se pa kj splača P206 1.6 90KM (bencinar) dt čip notr?
hja, ne vem no!
veš da, sej je že sam sprobal a ne!? taki največ vedo. omenjena cena je pa tudi pretirana
povprašaj raje tiste, ki so to že sprobali. pa isti motor imajo tudi citroeni (saxo se mi zdi), vem da jih ima ene par že to narejen, samo niso nujno iz foruma
Mica je napisal/-a:
G. vseved, ne, nisem probal!!
Amak na atmosfercih, takšnih ali drugačnih, ni mogoče izstisnit niti 10 konjev! (tu mam v mislih kao "čip tuning"
Ali se motim??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov