zazo pravi:
evo matrix.. to tut men ni jasen...
da ne govorim da to sprasujejo uglavnem 18-25 lest stari... oziroma ljudje brez kaksnih resnih izkusenj.. razen redkih osebkov.
res ne vem.. zakaj je treba da avto leti 250km/h???? to mi ne bo nikol jasen...
sej jest mam tut 3x prevec muske v avtu koker je treba.. (no ja trenutno je avto prazen) ampak.. s tem ne ogrozam TOLIKO ljudi kot pa s prehitro voznjo.. sploh pa bi za vedno pobral izpite tistim k prou pametno ene 90 skozi naselje... si kdo predstavla da ti en mulc uleti na cesto... ce bo sreca bo voznik odvil in se zabil v drevo..., lah se pa zgodi da povozes mulca in pol s tem zvis vse svoje zivljenje...
ne hvala!
mocerili pravi:
MISLIM DA BO GOLF HITREJŠI SKOZ DO DO KONČNE BRZINE POL GA BO PA AUDI PREHITU.
SICER BI PA BILA NEKJE SKUPAJ.
GOLF GRE OKOLI 240KM/H
AUDI GRE OKOLI 260KM/H
OBA POSPEŠKA SE VRTITA OKOLI (6.5 , 7 SEKUND)
blaz pravi:
Sej masine so do zadnjega delcka iste(90,110,130,150hp-motor isti,sam drugac sprogramiran ubrizg
vladek pravi:
ce pa bosta zacela pospesevati pri npr. konstnanti hitrosti 30km/h, potem bo dizel hitrejsi, vse do koncne hitrosti.
Mushi pravi:
Fantje moji dragi a veste kaj resnično potegne, kar se diesel-ov tiče
mercedes 320CDI + - trga gate
SAFRANE pravi:mikey pravi:Mushi pravi:
Kaj pa 400 CDI?
BRABUS B8 CDI = OSNOVA: S400CDI + KIT ZA 50KM = 300KM DIESEL
POL SE PA PEJT......
LP
mikey pravi:SAFRANE pravi:mikey pravi:Mushi pravi:
Kaj pa 400 CDI?
BRABUS B8 CDI = OSNOVA: S400CDI + KIT ZA 50KM = 300KM DIESEL
POL SE PA PEJT......
LP
Phaeton V10 TDI (313KM že v osnovi) + Kit
Pa se grem!
SPEED pravi:
Aja k sem glih vidu, da se pogovarjate tut o končni hitrosti pa sem vidu, da je en napisu da ma avto premal KM, da bi dosegu določeno končno hitrost, a ne odloča o končni hitrosti menjalnik oz. prenosno razmerje v menjalniku in da so konji važni sam zato da se bodo prestavna razmerja razvrtela. Sam vprašam ker jst si to stvar razlagam preko APN6-ke ker če si ji dal spredi manjši zobnik je mel motor manjšo hitrost pa več moči in obratno. Pa upam da ne bo noben zameru ker sem omenu motor.
LP
SPEED
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov