rallyst je napisal/-a:V petek grem v Italijo pa ti jih lahko prinesem, drugače jih Amortizer prodaja.
Kar se tiče pa listnatih vzmeti. Limbus pa kladivo v roke pa tolč dokler ne bo na želeni višini. Vsaj tko sem jaz za svojga dirkalnga naredu.
rallyst je napisal/-a:Ja ok apex so itak boljši od porezanih samo to da pa je reku da za yugota eibachi ne obstajajo ma pa dve plati. Prva je sigurno cena ker vsak reče da tolk ne da samo za fedre in iz tega izhaja da reče da jih nimajo za yugota. Druga je pa ta da so porezani dovolj dobri za normalno vožnjo.
Jutr ti pa nalimam sliko od eibachov na yugotu da ne boš reku da nakladam.
lp
fric je napisal/-a:rallyst je napisal/-a:Ja ok apex so itak boljši od porezanih samo to da pa je reku da za yugota eibachi ne obstajajo ma pa dve plati. Prva je sigurno cena ker vsak reče da tolk ne da samo za fedre in iz tega izhaja da reče da jih nimajo za yugota. Druga je pa ta da so porezani dovolj dobri za normalno vožnjo.
lp
No, nekaj postov nazaj si pa kričal kako je rezanje nevarno... Daj odloči se...
Pa še to. Verjamem, da če aktivno tekmuješ v DP so stroški ogromni, ampak v svojega Yugota sem vložil že res precej denarja. Če sem za menjalnik dal, potem pa bi še dve fedri kupil, pa naj stanejo kolker hočejo.
rallyst je napisal/-a:fric je napisal/-a:rallyst je napisal/-a:Ja ok apex so itak boljši od porezanih samo to da pa je reku da za yugota eibachi ne obstajajo ma pa dve plati. Prva je sigurno cena ker vsak reče da tolk ne da samo za fedre in iz tega izhaja da reče da jih nimajo za yugota. Druga je pa ta da so porezani dovolj dobri za normalno vožnjo.
lp
No, nekaj postov nazaj si pa kričal kako je rezanje nevarno... Daj odloči se...
Pa še to. Verjamem, da če aktivno tekmuješ v DP so stroški ogromni, ampak v svojega Yugota sem vložil že res precej denarja. Če sem za menjalnik dal, potem pa bi še dve fedri kupil, pa naj stanejo kolker hočejo.
Če samo fedre porežeš ne da bi amortizer skrajšal je to svinjsko nevarno. To sem mislu.
monster_d je napisal/-a:Zaenkrat sem ze use glede podvozja zrihtal razen zadnje vzmeti.
Kak naj liste raztavim, majo kot kot neke objemke?
Kak pol spet skupaj nardis, da nene narazn padejo?
Spet se najdejo talenti ko ti to zadevo odsvetujejo, ker ti lahko baje listi narazn razletijo, sam podlozena pa se je slabse!
monster_d je napisal/-a:Zaenkrat sem ze use glede podvozja zrihtal razen zadnje vzmeti.
Spet se najdejo talenti ko ti to zadevo odsvetujejo, ker ti lahko baje listi narazn razletijo, sam podlozena pa se je slabse!
monster_d je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Zaenkrat sem ze use glede podvozja zrihtal razen zadnje vzmeti.
Se vedno cakam na odgovor, ker morem zdaj nujno se mu rit spustit![]()
Fric si kje tukaj?
Al pa ker ko je to nardil.
Kje naj novo objemko pol dobim?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov