monster_d je napisal/-a:Zgodba se nadaljuje.
Sedaj je napocil cas ko treba poiskat motor, pa ga cez zimo usposobit in vgradit v avto.
Vidim da je kr mal jeba dobit ta motor, v skrajni sili bi vzel 1.8 16V.
Sedicivalvole ves ti morda za kak motor?
lp
_VeNoM_ je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Zgodba se nadaljuje.
Sedaj je napocil cas ko treba poiskat motor, pa ga cez zimo usposobit in vgradit v avto.
lp
stari glih neki cajta so zravn mene enga zakuril!pa še črn pa usnje not kokr vem!![]()
monster_d je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Zgodba se nadaljuje.
lp
stari glih neki cajta so zravn mene enga zakuril!pa še črn pa usnje not kokr vem!![]()
POl pa se pozanimaj kak je z motorom
Dariooo je napisal/-a:ej a mi lahko neki poveste....ze ki je tema dat motor od fiata v jugota.....ker je ena tema odprta glede vgraditev lancinega motorja v jugota in kokr js vem lancia in fiat imata iste nosilce motorja....in tako ce pase od fiata v jugota pase tudi od lancie npr 2.0 16V turbo??......ki js sm tam napisal da pase, saj tui moji kolegi nameravajo dat podoben motor v jugota.....in so me nadrli da ce sm zmesan da to ne pase razen ce naredis kak vecji poseg in podobno.......a mi lahko prosim pojasnite ideje...
hvala za odgovor
drugace pa ti zelim vso sreco da bi si postelal tega jugota....in da bo letel
\Dariooo je napisal/-a:ej a mi lahko neki poveste....ze ki je tema dat motor od fiata v jugota.....ker je ena tema odprta glede vgraditev lancinega motorja v jugota in kokr js vem lancia in fiat imata iste nosilce motorja....in tako ce pase od fiata v jugota pase tudi od lancie npr 2.0 16V turbo??......ki js sm tam napisal da pase, saj tui moji kolegi nameravajo dat podoben motor v jugota.....in so me nadrli da ce sm zmesan da to ne pase razen ce naredis kak vecji poseg in podobno.......a mi lahko prosim pojasnite ideje...
hvala za odgovor
drugace pa ti zelim vso sreco da bi si postelal tega jugota....in da bo letel
Dariooo je napisal/-a:a res nosilci motorja ne pasejo gor?????....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si 100%?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost