http://www.mobisux.com/album/data/500/21949malplaca.wmv
Aja pa dejte na ta link kliknit z desno in dat save target as... ker men drgač ne dela..

Upam da vam bo všeč...
Viper123 je napisal/-a:Evo notranjost VAG računalnika:
Dva upora prilotaš pa imaš 200HP+![]()
LP
lucky je napisal/-a:Škoda lover....sicer poskušam bit nad tem, da hvalim eno znamko in zaničujem drugo....pač vsak se v neki najde in kar ima hyundai slabega ima lahko škoda dobro in obratno........lahko se vsi od vsakega neki naučimo...in prav temu služi forum!!!
pa še odgovor glede hidravlike ventilov: Hyundai ima to prednost, da v batku ki izniči zračnost, na nihajnem vzvodu, ima nepovratni ventil, se pravi, ko motor miruje oz. ko ga vžgeš, je pritisk na ventil že dvolj močan, da ni lufta alfa pa tega nima in se pritisk na batku ustvari šele ko steče ojle po motorju pod pritiskom sicer pa oba opravljata njihovo funkcijo kar dobro......zato, če je kdo kdaj dal na alfi dol odmično gred je potem, ko je motor ponovno užgal opazil, da ventili nekaj minut tolčejo, dokler ne pride olje nazaj vse do batkov.
lucky je napisal/-a:
pa še to je......na alfi prej čutiš, da je kej narobe, ker začnejo bit ventili takoj glasni, ko črpalka za olje ne dobi več tega.....in se ustaviš. Pri hyundaiu pa preden začnejo bit ventili glasni, ker pač imajo v sebi olje se zna zgodit še kej hujšega, saj te razen lučke ničesar drugega ne opozori, da ni olja.
Pirc je napisal/-a:tud v rom se da zapisat vec kot enkrat ...
Sploh pa v eprom oz. eeprom ...
no me je ze en prehitu in razlozu strvari ...
LP Pirc
ZEeMF je napisal/-a:Viper123 je napisal/-a:Evo notranjost VAG računalnika:
Dva upora prilotaš pa imaš 200HP+![]()
LP
emm kje ti viš upore (tist plav so kondenzatoriji)
kar se tiče roma, proma, eproma, eeproma- se vam ne sanja. lej najprej os naredl rom, pa je bil garjast pa so naredl prom pa še vedno ni bil kul, pol so naredl eprom (uv svetloba sux), in na konc so se spomnel eepro, ker je zapisljiv in zbrisljiv v izi.
za avte, tam naj bi bli romi !!1 da jih nebi mogu vsak b**** programerat.
če pa nardiš chip tutnin, pa ti model fukne prom not (programable rom) ga pa un tm sprogramira al pa so že sprogramiran in ti mašina drgč lavfa, tisi ostali romi so pa v kompu!!!
jaz še nism šlišu da bi ker flashu rom v avtu !!
btw.
če sem se zmotu me bk sam tko je !!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov