HPFreak je napisal/-a:Ja meni se tudi zdi ko da bi imel ročno zategnjeno. Mogoce ma nima dovolj zavorne tekucine alpa.... ne vem
Sem pa parkrat stopal, avto ima 5 sekund do 100
Vsem se zdi kako to da avto v 1. iz nule ful potegne: rešitev Oglejte si števec kako je na nižji hitrosti pisava raztegnjena, pri 200 pa so številke ful skrcene!!
Ajde!
Cicero je napisal/-a:HPFreak je napisal/-a:Ja meni se tudi zdi ko da bi imel ročno zategnjeno. Mogoce ma nima dovolj zavorne tekucine alpa.... ne vem
Vsem se zdi kako to da avto v 1. iz nule ful potegne: rešitev Oglejte si števec kako je na nižji hitrosti pisava raztegnjena, pri 200 pa so številke ful skrcene!!
Ajde!
Ja, avto ima po števcu, malo čez 4,8s do 100.
Se ti zdi, da sem pri snemanju šfinglal? Pol pridi pa te peljem, pa boš pol povedal al ima ali ne.
Cinq je napisal/-a:Vem da je treba motor prvo ogreti...Preden ga lahko malo bolj stisneš...Podobno kot pri ženskah;)...
Tisto pa naj ostane tvoja skrivnost ni blema...
Bi me pa mikalo se enkrat popeljati z raketo....
Če bo kdaj kaj cajta pa placa...pa volje;)
LP
Marko
BRAVO HGT je napisal/-a:Pol te bomo lahko 22. videli na aeodromu?
Video je fantasticen,kapo dol! CESTITAM!!
Cicero je napisal/-a:HPFreak je napisal/-a:Ja meni se tudi zdi ko da bi imel ročno zategnjeno. Mogoce ma nima dovolj zavorne tekucine alpa.... ne vem
Ajde!
Ja, avto ima po števcu, malo čez 4,8s do 100.
Se ti zdi, da sem pri snemanju šfinglal? Pol pridi pa te peljem, pa boš pol povedal al ima ali ne.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov