ule je napisal/-a:Prvo o jedkanju: tisto ni žveplena kislina ampak solna kislina. Žvepleno nimam pojma kje bi kupil pa še ob kake prste bi bil. Solno pa lahko kupiš v kaki chemo trgovini in prav tako peroksid.
Tiskano vezje lahko prav profesionalno nardiš doma, s kakim fotopostopkom. S flomastrom bolj težko.
Shema za shift light se mi zdi vredu samo tisto ideja se mi ne dopade, da bi kar dodajal komponente za vsako ledico posebej (delinlnik, čip) ker če bi hotel recimo si narediti obratomer z 10 ledicami bi kar velika ploščica prišla, pa cena tudi. Lahko bi uporabil čip LM3914, 15, 16 ki je prav namenjen za poganjanje ledic. Vsako ledeico prižge ko se napetost dvigne za 0,5V. Seveda bi moral malo še dodelati vezje(napetostni delinlnik).
Če jemlješ prožilni signal iz 1 kabla od svečke, potem moraš še ta signal množit z 4 (odvisno koliko cilindrov ima avto) , ker drugače ti bo obratomer kazal samo 1/4 obratov motorja.
Naj še kdo drugi kaj predlaga, to so samo moje ideje pač.
Ja ups moja napaka..... solna kisline je in ne žveplena....

Ideja s čipom LM3914 tud ni slaba (sploh nisem pomislu).
Tretjo pa..... ni res da morš signal množit s številom valjev. Ampak z delovnimi takti na obrat motorja.... to pa znaša pri enovalnem 4 taktnem motorju vsaka dva obrata...prvi dvovalnem vsaki en obrat...... pri 4 valnem vsake pol obrata....za ostale pa je treba pogledat ker ne vem na pamet.