Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jun 23, 2004 4:57 pm

X-Hair je napisal/-a:Jaz ne govorim o clanku, ampak je bilo na njegovi spletni strani. Slide a spletno stran si videl ? Se je pa enkrta tukaj okol podil en plavi Audi. Se mogoce je pa to to, ampak bilo je pa nenormalno. :D

Ja, ja sej sm reku...mogoče...sam jz sm zihr za S4 da je mel 400 od MPI...ker je bil v cajtngah...mislm da ga je clo Ališič pelu...nism pa tuk zihr...bom puisku cajtng, ga zihr še mam nekje :wink:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a Chen Lee Sr jun 23, 2004 10:16 pm

No, de si zdej mau ime operem. Iz te honde je lohka dobit 300 KM, ampak ne bo tako vzdržljiva turbina. In preden se obeste name, ta odgovor sem dobu od Mugen-a, ta original, kter honde predeluje.
:D
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr jun 23, 2004 10:22 pm

Slide je napisal/-a:
mazda-mx3 je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:Vcasih je bilo na spletni strani od MPI predelava in cenik zraven. 400KM so delali samo na A4 z 4 kolesnim pogonom in predelava je stala takratnih 80.000 DEM.

X-hair, to ni bla 1.8T mašina ampak 2.7 Biturbo, torej Audi S4... :wink:

Pa tud dvomim, da bi Peljhan bolj navil 1.8T (tko da bi pelu pol ncajt seveda) kot pa ABT, ki ma pa že ohoho izkušenj...pa ne me nadret zej k sm to reku :wink:
Pa tud tist o 4 miljonih in 400 konjih...pomoje bi koštal še kej več...Abtova predelava prejšnje štirke, je koštala 28000 DM, kar bi blo pač v donšnjih cajtih okol 2,8 miljona...a ne? Ampak tle je bla res samo predelava motorja (286KM) kje je pol še podvozje, zavore...
LP

Ni res to..je bil lepo kr a4 1.8T quattro...in je pisalo zraven da se ga da navit do 400KM a brez nobene garancije!!!
Pa dam roko v ogenj za to ;)

Se tudi jaz to spomnem, v tem cajtu je blo to na netu, ko je bil en clanek v eni avtoreviji o predelavah motorja s Peljhanom.

Tud jz se spomnem tega članka, a je bil modr Audi...mislm da je bla revija...huh kaj je že bil...bolj o avtošportu...In tisto je bil S4...k je pisal da pospešuje od 100-200 skor tko hit k od 0-100....Lahko pa poiščem cajtng...Slikan j blo pa če se ne motm na snegu... tko mal na počez...a mam prov???

Tko da sm 100% da mam jz (tud) prov...lahko je pa kej tud šraufu po 1.8T do 400KM, ampak jz vem samo za S4... :wink:

LP

Ta a4 o katerem jaz govorim je bil omenjen na njegovi internetni strani;)
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če jun 24, 2004 5:50 am

mazda-mx3 je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
mazda-mx3 je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:Vcasih je bilo na spletni strani od MPI predelava in cenik zraven. 400KM so delali samo na A4 z 4 kolesnim pogonom in predelava je stala takratnih 80.000 DEM.

X-hair, to ni bla 1.8T mašina ampak 2.7 Biturbo, torej Audi S4... :wink:

Pa tud dvomim, da bi Peljhan bolj navil 1.8T (tko da bi pelu pol ncajt seveda) kot pa ABT, ki ma pa že ohoho izkušenj...pa ne me nadret zej k sm to reku :wink:
Pa tud tist o 4 miljonih in 400 konjih...pomoje bi koštal še kej več...Abtova predelava prejšnje štirke, je koštala 28000 DM, kar bi blo pač v donšnjih cajtih okol 2,8 miljona...a ne? Ampak tle je bla res samo predelava motorja (286KM) kje je pol še podvozje, zavore...
LP

Ni res to..je bil lepo kr a4 1.8T quattro...in je pisalo zraven da se ga da navit do 400KM a brez nobene garancije!!!
Pa dam roko v ogenj za to ;)

Se tudi jaz to spomnem, v tem cajtu je blo to na netu, ko je bil en clanek v eni avtoreviji o predelavah motorja s Peljhanom.

Tud jz se spomnem tega članka, a je bil modr Audi...mislm da je bla revija...huh kaj je že bil...bolj o avtošportu...In tisto je bil S4...k je pisal da pospešuje od 100-200 skor tko hit k od 0-100....Lahko pa poiščem cajtng...Slikan j blo pa če se ne motm na snegu... tko mal na počez...a mam prov???

Tko da sm 100% da mam jz (tud) prov...lahko je pa kej tud šraufu po 1.8T do 400KM, ampak jz vem samo za S4... :wink:

LP

Ta a4 o katerem jaz govorim je bil omenjen na njegovi internetni strani;)

Se mogoce mu bova dopovedala kaj midva misliva :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Če jun 24, 2004 7:03 am

hehe sej ve kaj misliva, sam se nismo mogli sporazumet...
V bistvu midva sva videla tega a4 na MPI-jevi internetni strani, on pa je videl clanek o S4.
To pomeni da ne govorimo o istem avtu ampak imamo oboji prav :D

Ta stvar je resena zdej ;)
Slovenski Mazda forum

fric
Novinec

Napisal/-a fric Če jun 24, 2004 9:05 am

Type-RCivic je napisal/-a:
PRODRIVE je napisal/-a:vse se da naredit,kolk konjev hočeš,ni treba biti tako dvomljiv sam $$$ rabiš pa to velik, zgleda da ma ta tip denar, da je dal avto stunat,tak hudo,če maš dnar smo lahk vidl da se lahk privat v orbito spustičč :wink:

Turbina ni od A3, je mal bol konkretna
avto se ni v italiji, upajmo da bo koncan do sg
na motorju je zamenjano prakticno vse
o HP bomo govorili ko narejeno in izmerjeno
1 milj nikakor ni dosti za konktretno to predelavo

bo lastnik kaj vec napisal ko bo cas za to

Jaz sem pa močno upal, da si lastnik ti :cry:

Type-RCivic
Novinec

Kraj: Prebold

Napisal/-a Type-RCivic Če jun 24, 2004 9:13 am

fric je napisal/-a:
Type-RCivic je napisal/-a:
PRODRIVE je napisal/-a:vse se da naredit,kolk konjev hočeš,ni treba biti tako dvomljiv sam $$$ rabiš pa to velik, zgleda da ma ta tip denar, da je dal avto stunat,tak hudo,če maš dnar smo lahk vidl da se lahk privat v orbito spustičč :wink:

Turbina ni od A3, je mal bol konkretna
avto se ni v italiji, upajmo da bo koncan do sg
na motorju je zamenjano prakticno vse
o HP bomo govorili ko narejeno in izmerjeno
1 milj nikakor ni dosti za konktretno to predelavo

bo lastnik kaj vec napisal ko bo cas za to

Jaz sem pa močno upal, da si lastnik ti :cry:

Nekako mi polz ne sede, mogoce kdaj - ostajamo NA :wink:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če jun 24, 2004 2:47 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:Ta stvar je resena zdej ;)

Tako, sedaj pa se lahko dobimo in gasa do jutra :pij:

:har
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 24, 2004 3:10 pm

X-Hair je napisal/-a:

:pivo
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Če jun 24, 2004 4:21 pm

Slide je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:

Kje bi se vidva dobila?....mogoce pa bi se res lahko :roll:
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 24, 2004 4:22 pm

sam pjanci :lol:

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Če jun 24, 2004 4:29 pm

Chen Lee je napisal/-a:No, de si zdej mau ime operem. Iz te honde je lohka dobit 300 KM, ampak ne bo tako vzdržljiva turbina. In preden se obeste name, ta odgovor sem dobu od Mugen-a, ta original, kter honde predeluje.

nene, napačno si napisal, turbina bo vzdržala, kabli ne bodo :P ...mislim, ko tole berem luščite bučke..Edino cicero ter typercivic vesta, kako stoji projekt..Lahko pa povem, da v projektu sodeljejo ljudje, ki nekaj vedo o tuningu..pa se nekaj tisti, ki je začel temo, ga naj popravim, da je turbina K26 :wink:

hUGOBOSS: nisva midva zmenjena za drag?

Uporabniški avatar
Bunny
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Bunny Če jun 24, 2004 4:33 pm

greddy je napisal/-a:
Chen Lee je napisal/-a:No, de si zdej mau ime operem. Iz te honde je lohka dobit 300 KM, ampak ne bo tako vzdržljiva turbina. In preden se obeste name, ta odgovor sem dobu od Mugen-a, ta original, kter honde predeluje.

nene, napačno si napisal, turbina bo vzdržala, kabli ne bodo :P ...mislim, ko tole berem luščite bučke..Edino cicero ter typercivic vesta, kako stoji projekt..Lahko pa povem, da v projektu sodeljejo ljudje, ki nekaj vedo o tuningu..pa se nekaj tisti, ki je začel temo, ga naj popravim, da je turbina K26 :wink:

hUGOBOSS: nisva midva zmenjena za drag?

a bo dost K26? kva maš pa za en kiler oz. kaj ma zaen kiler???

hja nebi reku da vesta edin ona dva kok kej stan se še eni spuščamo v predelavo tako!
nas je več takih!
:wink:

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Če jun 24, 2004 4:38 pm

ona dva edino vesta kako stoji projekt..

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če jun 24, 2004 4:52 pm

:bow :bow
Respect!!!
Obveščajte nas naprej kako poteka projekt....
Tole bo še zanimivo. :twisted:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Bunny
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Bunny Če jun 24, 2004 4:56 pm

greddy je napisal/-a:ona dva edino vesta kako stoji projekt..

a sevede! sej vem to sam eni tud vemo kok stane transfer mašine itd... in kaj je potrebno kje kaj in kako!pa tud vem kok stoji tak projekt no vsi majo svoje projekte drugač pa obadva mata velik iskušenj pa edn ma velik denarja da lehk tak projekt naredu!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 24, 2004 5:00 pm

Kaj se kregate...nardila bosta turbo Hondo, še dobr da se kdo sprav kej tazga delat...je pa res de še zmir se bo najdu nekdo k bo hitrejši...vedno...nočm napadat...sam tko je :wink:

LP

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če jun 24, 2004 5:50 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:

Kje bi se vidva dobila?....mogoce pa bi se res lahko :roll:

Ti pa kr akcija al kaj :D Jah tezko bi se uskladil. Ti iz Izole, jaz iz Idrije on pa bog ve kje. Bi pa znala biti zanimiva debata. 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Če jun 24, 2004 7:27 pm

Bunny je napisal/-a:
greddy je napisal/-a:ona dva edino vesta kako stoji projekt..

a sevede! sej vem to sam eni tud vemo kok stane transfer mašine itd... in kaj je potrebno kje kaj in kako!pa tud vem kok stoji tak projekt no vsi majo svoje projekte drugač pa obadva mata velik iskušenj pa edn ma velik denarja da lehk tak projekt naredu!

Nisi me prov razumel, hočem povedat, da vsi ostali tavate v megli, ona dva pa poznata ta moj projekt, sta tudi pomagala dobaviti določene dele..
Je pa res, da je to prva custom made T honda pri nas in vsi čakamo rezultate, lahko pa rečem, da je original samo pokrov ventilov.. :wink:
O konjih pa ne bomo govorili, ker nobeden ne ve koliko jih bo..

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 24, 2004 10:03 pm

X-Hair je napisal/-a:Ti pa kr akcija al kaj :D Jah tezko bi se uskladil. Ti iz Izole, jaz iz Idrije on pa bog ve kje. Bi pa znala biti zanimiva debata. 8)

On pa z bog ve kje...:EE
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov