mini_db je napisal/-a:Honda zato ne daje turbin ker hočjo evropejcem kot so VW pa VOLVO AUDI pokazat da tist njihov 1.8T ni to kar misljo da je..... Če smo pa že pri turbinah je pa Civic 1.6 Esi + turbina vse skupaj 200KM, se pravi 20več kot VW in ostali pa 1.6 motor ne 1.8...........
Loopz je napisal/-a:mah dejte no...hondo, ki je defacto zelo dober avto kurite samo zato, ker par posameznikov provocira...opažam, da je nasplošno folk precej obremenjen s hondo, berem naslove topicov v stilu: vti-killer, hondo nascal nafriziran jugič itd...
...glede slavnega civica vti...tudi jaz nisem mogel verjeti, ko sva se kolegom peljala v benđoli 325 za nama pa frend z vti-jem in kljub temu, da je bavarca tiščal do onemoglosti, je model s vti-jem prav lagano držal tempo...nekaj je na tem avtu, pa recite kar hočete...
niti eden ni napisal objektivne kritike motorja b16...namesto tega uletavate z riževci in neumesnimi primerjavami...zame ste isti k**** kot provokatorji, ki z capslockom pišejo honda je zakon...
...dejstvo je, da imajo japonski proizvajalci avtomobilov drugačno filozofijo kot evropski in če vam le-ta ne potegne, potem vam pač ne...o okusih ne gre soditi...
Honda zato ne daje turbin ker hočjo evropejcem kot so VW pa VOLVO AUDI pokazat da tist njihov 1.8T ni to kar misljo da je.....
Symon je napisal/-a:Honda zato ne daje turbin ker hočjo evropejcem kot so VW pa VOLVO AUDI pokazat da tist njihov 1.8T ni to kar misljo da je.....
A misliš?![]()
Ma dej vsak ima svojo filozofijo. Čisto tako, kot je nekdo napisal: Evropejci brez turbine niso ne vem kako močni! OK se izboljšujejo samo hec je, da so bili Japonci na tem nivoju že nekja časa nazaj.Pa čeprav so kasneje začeli izdelovati avtomobiloe in so kopirali ideje in jih (kar je najpomembnejše) po svoje izpopolnjevali. In ena izmed teh izboljšav je Hondin VTEC. PIKA
SIcer pa si za povrhu poglejte še naslov teme in se ga držite!!!
Če ne naj moderator kar izbriše vse teme, ki se ne držijo osnovnega vprašanja. Bo vsaj mir.
goricko19 je napisal/-a:pozdravljeni!
A keri sploh ve in lahko odgovori kakšna je povprečna poraba pri dizel motorju 1900 ccm,terensko vozilo hyunday TERRACANO,ter pri vozilu mercedes terenec MLG 55 ,5400 ccm
goricko19 je napisal/-a:pozdravljeni!
A keri sploh ve in lahko odgovori kakšna je povprečna poraba pri dizel motorju 1900 ccm,terensko vozilo hyunday TERRACANO,ter pri vozilu mercedes terenec MLG 55 ,5400 ccm
airmike je napisal/-a:Gravedigging at it's best+ miles offtopic
vojkostar je napisal/-a:malce bežno sem prebral temo, se mi zdi d avečinoma hvalite 1.6 VTi mašino ki je stara 10 let (slava ji) ampak dejmo rečt o čem novem kar dela honda, 2.0 z 200KM se že lep čas ni bistveno spremenila, muggen predelave dodajo nekaj konjenice.....
blo bi fajn, da v duhu minimizacije honda spet pripravi kak mlinček 1.6 z veliko konjenico.
Glede na dobre zmogljivosti je teba v zakup vzeti majhno težo vozil z 1.6 mašino (in ne ravno mnogo NCAP zvezdic)
CupraR je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:malce bežno sem prebral temo, se mi zdi d avečinoma hvalite 1.6 VTi mašino ki je stara 10 let (slava ji) ampak dejmo rečt o čem novem kar dela honda, 2.0 z 200KM se že lep čas ni bistveno spremenila, muggen predelave dodajo nekaj konjenice.....
blo bi fajn, da v duhu minimizacije honda spet pripravi kak mlinček 1.6 z veliko konjenico.
Glede na dobre zmogljivosti je teba v zakup vzeti majhno težo vozil z 1.6 mašino (in ne ravno mnogo NCAP zvezdic)
Stara 10 let? B16A bo kmalu dopolnila 20 let. Za tiste cajte je bil to res zanimiv motor, sedaj primerjat je brezveze.
Modelar je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:malce bežno sem prebral temo, se mi zdi d avečinoma hvalite 1.6 VTi mašino ki je stara 10 let (slava ji) ampak dejmo rečt o čem novem kar dela honda, 2.0 z 200KM se že lep čas ni bistveno spremenila, muggen predelave dodajo nekaj konjenice.....
Stara 10 let? B16A bo kmalu dopolnila 20 let. Za tiste cajte je bil to res zanimiv motor, sedaj primerjat je brezveze.
Toliko pa spet ni treba pretiravat s tem 1.6 vti no...
Alfa je že leta 1967 imela 2.0 V8 z 200KM.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost