Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Pe dec 03, 2004 10:59 am

Tudi masino od gt-ja ni tko enastavno tunat............kajti vse ze dela na meji........pa se pol k tunas mors full pazit.....sigurno ga nemors stiskat tko kot original torej vedno kadar ga segrejes............... to je malo ma sigurno.........js sem se dobival s fanti iz italije.........kjer je bil samo fiat punto gt -show .....in vam povem da je blo predelanega..uhhhh en je imel tudi masino od coupeja turbo........samo prvo ni blo tok zanimivo.....drugo je bil 2 na dragu..priv pa je bil po staylingu in tuningu en plav punto gt ki je imel pod pokrovom 230 ps......pa predelan z 1.4 motorjem to je sele gust.......samo to je dnar pa je pravil da 3 dni se je vozil 2 tedna pa sraufau......... :?

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Pe dec 03, 2004 12:49 pm

Stupko maš prav da se ne splača, in da boš ti iz avta ki ima že v osnovo 180KM spravil več iz tuninga kot pa iz avta ki ma 90KM

res pa je tudi da se najbol splača menjat mašino...tist punto ki ga je nalimal lenivec(600bhp-break horse power) je pa boma :shock:

samo moreš pa razumet da je nekaterim punto extra všeč(vlkjučujem tudi sebe) in da nekateri nočemo imet nekih luksuz avtov kot so merkla, bmw in tako naprej...
moje sanje so da bom enkrat mel punto GT(ki ga tudi bom mel) in ta avto nekam stišal, da bo avto nekaj posebnega, ne nekaj vsakodnevnega...

sam zdaj pa smo že zašli tak daleč v offtopic da bo moderator precej jezen :!:

tak da, crazi če se boš odločo namontirat turbino na punteka ali kaki koli tuning na tem avtu te podpiram :!:

Uporabniški avatar
Matjaz86
Novinec

Napisal/-a Matjaz86 Pe dec 03, 2004 11:20 pm

FireSTORM jz sm punto serije 2 fan, mim grede. Furam fotrovga 1.2 60km... 02 letnik, ni bolšga avta zame.. (ko bo dnar si kupm sporting varjanto... dreams)

offtopic je ja..

fiat gt
Novinec

Napisal/-a fiat gt So dec 04, 2004 12:07 am

FIRESTORM: Puntotov gt je dosti poglej na avto.net cene so tud dobre!!!!!pa predvsem uzami .........starejsi letnik od 97...ker se stari puntoti boljs tuanjo oz. prides bolj poceni skozi!!!! js ga tudi osebno imam in ti povem da.............cupa........ravna hrbte :lol:

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM So dec 04, 2004 9:29 am

@fiat gt: bom se jaz raje šel Gone in 60 Seconds pred tvojo hišo in ga tebi odpelu, torej sposodu si ga bom, sam da ga nebom vrnu :lol:

saj vem da jih je dosti, pa večinoma so 94 letniki na avto.net tu pa tam se najde keri 95...

fiat gt
Novinec

Napisal/-a fiat gt So dec 04, 2004 1:12 pm

Firestorm: neverjamem da bi ga lahko odpelu niti ce se gres gone in 60 seconds.......,ker
1.avto je v garazi
2.hisa ima alarm.......ki pa ce ga hoces izklopit mors vedet kje je ......... :lol:
pa kaj ti bi rad novejsi letnik puntota?

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Ne dec 05, 2004 1:00 pm

fiat gt je napisal/-a:Firestorm: neverjamem da bi ga lahko odpelu niti ce se gres gone in 60 seconds.......,ker
1.avto je v garazi
2.hisa ima alarm.......ki pa ce ga hoces izklopit mors vedet kje je ......... :lol:
pa kaj ti bi rad novejsi letnik puntota?

ne...mislim kupit 94 al pa 95 letnik, prvo verzijo Punto GT Mk.1 torej ta ki ma 100kW
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov