Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po mar 10, 2003 8:33 am

jaz če bom imel kdaj 20k preveč, pa bom hotel malo stylish izpast na kakem srečanju al pa kaj si bom še tega kromanega glasnega kupil :D homologiranega pa imel navadnega al pa kakega remusa al pa kaj zarad copsov... to bi bla ful dobra naložba

ker že nemci so rekli: ql sound ist gut zu gebrauchen :D (dober zvok se da dobro uporabit, oz. pride vedno prav) :D
Slika

Uporabniški avatar
pikec
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a pikec Če mar 13, 2003 10:27 pm

sem klical v A3M-še vedno trdijo da ne rabim TUV jaz pa bi vseeno homologiral svoj powerfull-kva pa zdej??mam pa srednje glasno izvedbo

iguana
Nov uporabnik

Re: powerful

Napisal/-a iguana So mar 22, 2003 12:58 pm

bossy je napisal/-a:cau
zanima me razlika med dvema avspuhoma znamke powerful samo da eden je
cel kromiran in manjsi drugi pa vecji in temno modro obarvan.Mislil da je razlika v zvoku ...zanima me pa ce je velika:)cena je enaka 18k, moj avto pa je punto 2 model:)

hvala

Rezlika velika če boš kupil boš sam videl razliko :mrgreen: :mrgreen:

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* So mar 22, 2003 8:10 pm

monster_d je napisal/-a:
TechnoBoy je napisal/-a:ker auspuh priporocate za mojo raketo... :twisted: da bo bolj globok glas... pa melo glasnejsi.. ne prevec...

Mislim da je od powerfula lonec bil, sicer pa pazi!!!
Nekdo na forumu je enkrat kupil en sporten lonec, bil pa je navzven tak kot z plocevine take barve kot je aluminij, pa se je baje tako drl da si komaj muziko v avtu slisal!!
Semizdi da je mel toti lonec od powerfula!!!
CE ga nabavljas kupi takega ko je lonec crne barve, konec, se pravi izpusna cev iz lonca pa da je kromirana!!!
Pri nas na ptuju ga ze dobis za 18k! Sicer pa poglej po stacunahm pri nas ga imajo skoraj v vsaki avtostacuni za prodat!!!

Kje to na Ptuju? Mam namen nekaj kupit, ker mam že hin zadnjega..
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov