Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če jan 27, 2005 3:39 pm

Jest sm pa z filtrm zadovoljen, avto ima večji odziv, mogoče sm pridobu tut ksnega konjička. Zdej nevem zakaj ste vsi negativno nastrojeni proti športnim filtrom, mogoče je razlika ravno v motorjih.

aha pa priporočam filter KD1 s karbon, res da je malo dražji, ampak avto bobi fajn zvok in tudi malo na moči. Tko da če se bojite da boste izgubili na moči vzemte tega :)
Slika Slika

Uporabniški avatar
GhostRider666
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a GhostRider666 To jul 01, 2008 6:22 pm

Pozdravljeni,

da ne odpiram nove teme in s tem smetim foruma bom moje vprašanje napisal kar v to temo.
Sem začetnik glede avtomobilov-vem samo osnovne stvari, zato me zanima kam bi pri mojem avtu montiral športni filter, da bi ta dobil čim več hladnega zraka. Avto je pa VW Polo letnik 2003, bencinar. Prilagam sliko mašine; prosil pa bi, če mi lahko nekdo vsaj približno pove (nariše na sliko) kam bi športni filter prišel.

Hvala!
Priponke
DSC00150.JPG
Slika mašine Vw Polo 2003

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi To jul 01, 2008 7:32 pm

Na K&N-ovi strani imaš navodila za montažo,sicer je to 57i International Intake Kit,sam za boljšo predstavo bo ;) ;)
http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0490
Klikni na Installation Instruction Sheet in ti bo odprlo pdf datoteko,tam maš potem tudi slikovno opisano montažo.

Uporabniški avatar
GhostRider666
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a GhostRider666 To jul 01, 2008 7:44 pm

MuRiCi je napisal/-a:Na K&N-ovi strani imaš navodila za montažo,sicer je to 57i International Intake Kit,sam za boljšo predstavo bo ;) ;)
http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0490
Klikni na Installation Instruction Sheet in ti bo odprlo pdf datoteko,tam maš potem tudi slikovno opisano montažo.

Najlepša hvala.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To jul 01, 2008 9:09 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Jest sm pa z filtrm zadovoljen, avto ima večji odziv, mogoče sm pridobu tut ksnega konjička. Zdej nevem zakaj ste vsi negativno nastrojeni proti športnim filtrom, mogoče je razlika ravno v motorjih.

aha pa priporočam filter KD1 s karbon, res da je malo dražji, ampak avto bobi fajn zvok in tudi malo na moči. Tko da če se bojite da boste izgubili na moči vzemte tega :)

v tak avto k ga mas ti jst neb nkol dau sp.filtra.
vem da ni skodljiv ampak ma ta tvoj motor tak zvok k ga prbijes da mu un filter k se dere vse pokvar.
bavarci majo itak poseben zvok.sploh 6 taki.tko da...
Ni vse res kar napišem

enej5
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a enej5 Po jul 07, 2008 7:32 pm

zdravo, mene pa zanima ce je vredu da bi si dal namontirat sportni filter v Renault Clio Sport 2008 letnik, pa nima turbine in ne kompresorja vgrajenega serijsko...

najlepsa hvala, LP!

Uporabniški avatar
luke18
Novinec

Napisal/-a luke18 Če nov 12, 2009 5:58 pm

Mene pa zanima če je takle filter sploh kaj drugačen od original, se kaj pridobi na zvoku?
http://www.a3m-tuningshop.com/Article.a ... cleid=3681
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov