A mate za mojga tud kej, sa, jest bi zice obdržu.
Drgač pa lepo ja ni kej.
lp sharky

modriDIRKAC je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:v slovenijo pride na drage drugo leto avto iz italije ki se suče na 13.000 obratov...je pa panda - tolko o tem in pa uno pride z 2.0 turbo mašino, un k ma intercooler čez celo haubo zmontiran.
ja pa twingo 1.7 turbo si pozabu oment....
ice je napisal/-a:Bravo hemingway, kar tako naprej, fino da se pokaže tudi kaj z našega konca!
Spomladi (okoli marca) pa že napovedujem en avtomobilsko presenečenje z Jesenic, ki bo tudi prisotno na tekmovanjih in showih - sem si danes ogledal zadevo in kaj takega še ni bilo za videt v naših krajihp.s. zaenkrat samo to - se zvrti na 11k obratov in ima štiri slick gume
CAB DRIVER je napisal/-a:ice je napisal/-a:Bravo hemingway, kar tako naprej, fino da se pokaže tudi kaj z našega konca!
Spomladi (okoli marca) pa že napovedujem en avtomobilsko presenečenje z Jesenic, ki bo tudi prisotno na tekmovanjih in showih - sem si danes ogledal zadevo in kaj takega še ni bilo za videt v naših krajihp.s. zaenkrat samo to - se zvrti na 11k obratov in ima štiri slick gume
A je to Zastava 750 z ZZR 1100 motorjem![]()
![]()
![]()
LP Luka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov