Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jan 30, 2005 12:17 pm

ale10 je napisal/-a:Ja jst sm pa kupu zdej drug avto pa je notr Eibach, sm se mi zdi da je avto ful trd. Vsaka jama se čuti, po sedežu kr skačeš. Uglavnm ni udobja. Kolega ima pa v Passatu Apek pa je ful bul udobn. Kaj je Eibach trši al kaj. Sej drži pa se.

Eibach naj bi bil kr trsi ja.

StyleFelt
Nov uporabnik

Napisal/-a StyleFelt Ne jan 30, 2005 1:11 pm

ce mas pet let garancije nesi nazaj
ce nimas jih bol zategni pri vrhu spodaj pa malo manj tako da bo 2 1
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Ne jan 30, 2005 1:16 pm

monster_d je napisal/-a:
ale10 je napisal/-a:Ja jst sm pa kupu zdej drug avto pa je notr Eibach, sm se mi zdi da je avto ful trd. Vsaka jama se čuti, po sedežu kr skačeš. Uglavnm ni udobja. Kolega ima pa v Passatu Apek pa je ful bul udobn. Kaj je Eibach trši al kaj. Sej drži pa se.

ja samo ni point športnih feder da avto postane trši in stem tudi bol stabilen na cesti/stezi?

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jan 30, 2005 1:24 pm

FireSTORM je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:

ja samo ni point športnih feder da avto postane trši in stem tudi bol stabilen na cesti/stezi?

Vozi se z vozilom spuscenim za ca 10centi in trsanimi amortizerji za 25%, se dobro da mam apex. eibache bi tak od jeze zgrizo :twisted: :P
Prek dovolj je :lol:

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Ne jan 30, 2005 4:09 pm

mam ze 3/4 leta na accentu H&R fedre,ampak nekaj poka.

moj mehanik pravi, da je v samem amortizerju notr ena taka papirnata "ploscica", ki pac skrbi, da ko se olje v amortizerju pretaka, gre mimo te zadevce tezje in pac umiri nihanje avta. upam da sem razumljivo povedu. no in baje da ta stvar oddaja tak zvok, npr. pri meni pri voznji cez granitne kocke al pa krajse neravnine.
baje da je to serijska "estetska"napaka pri amortizerjih pri accentu.
bom poklicu jutr vugo,kaj on kej pravi na to.

LP
Kennman

križi
Novinec

Kraj: Podutik

Napisal/-a križi Po jan 31, 2005 7:35 pm

Lahko so tudi gumice v salckah zanc!
To je treba kr redno menat!
Drugac mam pa sam VMAXX fedre in jih morm res pohvalt!

Ce bo kdo rabu kej tazga al pa od HDja in Lowtecha nej kr pove.
Dobi popust ker poznam uvoznika.

Aja, mimgrede, a kdo sploh ve kje se izdelujejo Apexi? ;)
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)

Uporabniški avatar
prasec
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a prasec Po jan 31, 2005 8:06 pm

A bi lahko prosim kdo gospudu Vugi naredu mal reklame pa objavu njegovo telefonsko :P

Sej najbrž tud obnavlja amortizerje, ker se vozim k z jadrnico :-P
Leva, desna, pazi KURNIK!!

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po jan 31, 2005 9:48 pm

Evo:
Vuga Miran
Partizanska cesta 2
Nova Gorica
tel: 05 302 20 57

Aja pa ker m je en spraševal: mam od njega tršan za 20%. že več kot leto super drži :P čeprav gredo enim Apexi v nos, na moji lahki kišti se tale kombinacije odlično obnese, gewindi bi bli boljši vendar ne tok kokr bi me dražje pršli.

Uporabniški avatar
prasec
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a prasec To feb 01, 2005 12:36 am

CupraR je napisal/-a:Evo:
Vuga Miran
Partizanska cesta 2
Nova Gorica

Aja pa ker m je en spraševal: mam od njega tršan za 20%. že več kot leto super drži :P čeprav gredo enim Apexi v nos, na moji lahki kišti se tale kombinacije odlično obnese, gewindi bi bli boljši vendar ne tok kokr bi me dražje pršli.

Hvala ti lepa, pa sestro pozdrav :P
Leva, desna, pazi KURNIK!!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To feb 01, 2005 1:14 am

prasec je napisal/-a:
Vuga Miran
Partizanska cesta 2
Nova Gorica

e moj PRASEC,sori pač se grdo sliš k maš nick PRASEC,jebat ga,no pol PRASEC sm hotu povedat ,da ti tud svojo sestro pozdrav. :P

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To feb 01, 2005 9:26 am

prasec je napisal/-a:
Vuga Miran
Partizanska cesta 2
Nova Gorica

Bi jo če bi jo mel :lol: lahk pa mamo :lol:

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 To feb 01, 2005 10:35 am

Vuga Miran
Partizanska cesta 2
Nova Gorica

Kok pa ti spustijo avto...mas 30mm spredaj in zadaj,al mas spredaj vec?

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To feb 01, 2005 10:52 am

Hm mislm da je 35-40mm spuščen. Ko ga je Vuga pregledal je reku da se je supr ulegla zadeva. Ok recmo da se kej upaz na fotki: še kej bi se najdl, sam da nom preveč limal tlele.

Slika

Slika

vojkos
Nov uporabnik

Napisal/-a vojkos To feb 01, 2005 11:52 am

Pozdravljeni
Jaz sem tud bil vceraj pri vugi ker sta mi pri bravotu spuščala dva amortizerja (prednji desni in zadnji levi). Zdej bi jih moral obnovit, in s to potjo bi jih rad še mal utrdil. On mi je svetoval da bi spredaj naredili 25% trše zadaj pa max. 10%. Vzmeti zaenkrat ne bi menjal, ker je ze tko avto nizek za pozimi, poleti pa še ne vem kaj bom naredil. Zdej me zanima ali bo to pretrdo, ker jaz ne bi rad da bi postal avto voz. Če ma kdo izkušnje prosim za kakšno informacijo.
Hvala in LP

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious To feb 01, 2005 12:05 pm

bil sm tm k so mi jih montiral zadevo smo pobral dol dal nazaj original.dobil nazaj denar od montaže,optike, ter fedrov samih vse skupaj 45ksit :shock: sm bil presenečen ko sm jim omenil da jih ne bi še enkrat montiral in da bi rad nazaj denar pa so rekli ni problema :shock: tko da zdej mam original pa mi kar paše res da je sedaj na ovinkih bolj nagnjen avto če gre agresivno vanj ampak na ravninah je pa veliko boljše.se nič ne čuti ker je tolk mehko.jebatga sej vsi vemo da accent ni namnejne dirkanju skozi ovinke.LP!

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To feb 01, 2005 7:10 pm

Zanimiv to das o ti vse povrnil. Sej drgač pa veš kako je: če menjaš samo fedre nisi nč naredu, ker pr takih avtih (pač manj močni, oz nisp top verzije modela) niso amortizerji ne vem kolk športni, trdi in doskat si z nižjimi fedri na slabšem. Torej si primoran kr cel komplet zamenjat oz vsaj še amortizerje stršat zraven.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To feb 01, 2005 11:01 pm

Pr men smo mal pogledal, in ugotovil da zelo verjetno ne pokajo ne amortizerji ne fedri ampak stabilizator. Gumice s katerimi je "pritrjen" na karoserijo so ocitno fuc in bo treba nove. Bom napisal, ko jih bom zamenjal, ce bo problem resen.
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov