Daco je napisal/-a:Creed555 je napisal/-a:Pri RSRu čipajo pa samo turbodizle. "Nasplošno" se čipa samo turbodizle.
Aja? Zakaj pa ne mara turbo bencinarjev? :P
Sej jih mara, sam si se narobe izrazil
Jst ce bi svojega cipal, bi ga mogoce pol ko naredim velki servis, pa lahko bi tut ze za letnik 2000 uposteval enotno ceno 60k, pol bi se pa ze pogovarjal
Creed555 je napisal/-a:Ma fantje kolkr jst vem, pa sem dost dost dost prebral o čipanje na forumih in drugod po netu...
In se ne splača čipat non-turbo motorjev. Plaču boš 100kSIt prdobu boš pa 5 al pa 10KM...pa še to le če maš izpuh zamenan+filter+...
_VeNoM_ je napisal/-a:Creed555 je napisal/-a:Ma fantje kolkr jst vem, pa sem dost dost dost prebral o čipanje na forumih in drugod po netu...
In se ne splača čipat non-turbo motorjev. Plaču boš 100kSIt prdobu boš pa 5 al pa 10KM...pa še to le če maš izpuh zamenan+filter+...
jah ne vem jst sm ga cipal pa mam nonturbo motor!Pridobil pa sm hja ne vem bi mogel it zdaj mert!Sevede kakor si pa rekel ce nimas izpuha itd... brezveze sploh kej delat!
meganeman je napisal/-a:Moj kolega je reku, da lahka na turbotu do 40 konjev zraven dobis, pa me zanima a je vseen ce je to diesel al benciner? (On ma diesla)
Offtopic
Creed555: Sam nika mama razlicna, hehehe (Ocitno mama enaka interesa v vsaj dveh stvareh
Creed555 je napisal/-a:Creed555 je napisal/-a:Ma fantje kolkr jst vem, pa sem dost dost dost prebral o čipanje na forumih in drugod po netu...
No a te lohk zej prašm kok si daw za čipanje pa kje si ga čipu?
_VeNoM_ je napisal/-a:Creed555 je napisal/-a:Creed555 je napisal/-a:Ma fantje kolkr jst vem, pa sem dost dost dost prebral o čipanje na forumih in drugod po netu...
No a te lohk zej prašm kok si daw za čipanje pa kje si ga čipu?
Creed555,sm hotu samo povedat da si dobr povedal glede čipanja nonturbo!!Şamo moraš razumet, vsaka oseba ima svoje želje,pa če tudi je to čipanje non turbota 8)
Aja itak je pa slajše čipat turbinca![]()
meganeman je napisal/-a:Mate:Mas prav samo to je v enem ozkem podrocju, v nizjih in visjih obratih pa vec kuri, povprecje celotno pride na koncu vec 100%, konji so zejni, jih je treba nafilat, od lufta se clovek ne more zivet, kako bi pol avto? heheh Marsikoga zavedejo, ko recejo, da avto pol manj kuri! Iz nič ni še nikol nič ratalo
meganeman je napisal/-a:Creed555:
Ka mas to za en avto? A mas potovalni racunalnik not? Kr se jst boljim, ce bi dal nachipat, bi zacel pot. racunalnik lagat, to mi pa ni vsec. Kr kolega je reku:"Ej zdej mi pa se manj pije, ko mam cip noter (iz 110 na 150km) sam 7 l/100!" Sm si pa jst mislu, ja ko ti racunalnik laze, hehe, ne more met avto vec konjev pa manjso porabo, skregano z zakoni fizikeJst jo mam pa na nechipanem 6.5, on pa se full bolj tisci, heh
Offtopic:
Kdor caka docaka (hope so)
Pa se podpis je podobn, mas rad letala?
http://letala.cjb.net
meganeman je napisal/-a:Jst predvidevam, da ti bo pokuru povprecno tok vec koker je konjev vec, ce je 20 % vec konjev bi po fizikalni teoriji mogu pokurit 20 % vec goriva.
Konje je treba napojit, sami ne bofo laufali, na zrak pa vsekakor ne
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov