cresh je napisal/-a:od dons naprej sm ponosn lastnik DeVita, super avspuh, super zvok, dal sm pa 40.k SIT
Subaru je napisal/-a:cresh je napisal/-a:od dons naprej sm ponosn lastnik DeVita, super avspuh, super zvok, dal sm pa 40.k SIT
veš kaj pa v bistvu ne vem.,..a si dal ti pr njemu narest samo zadnji lonec al si še cev napelu od mašine direkt? (se pravi brez katalizatorja in srednjega lonca)
cresh je napisal/-a:Subaru je napisal/-a:cresh je napisal/-a:od dons naprej sm ponosn lastnik DeVita, super avspuh, super zvok, dal sm pa 40.k SIT
veš kaj pa v bistvu ne vem.,..a si dal ti pr njemu narest samo zadnji lonec al si še cev napelu od mašine direkt? (se pravi brez katalizatorja in srednjega lonca)
Ja sam zadnji lonc pa demfer, k srednj lonc pa katalizator že prej nisem mel
*bojci* je napisal/-a:Skoz stari katalizator potegni cev, samo boš najebu, če ti bodo emisijo merili.
Sem že jaz razmišljel, da bi srednjega dal dol, katalizator pa je skurjen.... samo bi me zaradi srednjega ziher gnjavli..
Subaru je napisal/-a: ... tkole je.., še njegova cifra: 041 326 366 drgač se da pa z modelom vse lepo zment tko da morm rečt, da sem zlo zadovoljen k sem pr njemu dal to narest...
cresh je napisal/-a:DrSergioDJ je napisal/-a:bobek..sam tok.. DeVito za zdej se nima papirjev...
Ampak ti pa ful antipropagando delaš za njega, kdo ti je pa to plaču, Novak al Lauš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov