Dariooo je napisal/-a:no pa imam se eno uprasanje...alanq4......to ki si namontiral gor je ful lepo....ampak zakaj nisi dal na sredini recimo se eno cev, ki ima na obeh straneh navoj, ter na vsako cev na levo in desno eno matico privarl gor....na tak nacin bi ti lahko napel amortizerja da sta narazen....upam da razumes kaj mislim.....ker na tak nacin v bistvu preprecujes samo da se amortozerja priblizasta.......drugace ta sistem pride ful v upostev na prednji strani, kjer je obremenitev vecja......
LP
Kocky je napisal/-a:Mene pa še neki zanima.
Za moj avto se dobi struct bar samo je treba vrtat karoserijo,ker se ga drugač ne da fiksirat.Al je to pametno al ne? Vrtata je treba gor kjer je amortizer pršravfan,ma samo en šravf ki drži feder in vzmet skupaj.
alanq4 je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:no pa imam se eno uprasanje...alanq4......to ki si namontiral gor je ful lepo....ampak zakaj nisi dal na sredini recimo se eno cev, ki ima na obeh straneh navoj, ter na vsako cev na levo in desno eno matico privarl gor....na tak nacin bi ti lahko napel amortizerja da sta narazen....upam da razumes kaj mislim.....ker na tak nacin v bistvu preprecujes samo da se amortozerja priblizasta.......drugace ta sistem pride ful v upostev na prednji strani, kjer je obremenitev vecja......
LP
Evo u okvirčku maš varianto z matico, en navoj je kontra en pa normaln, tko da samo zavrtiš u tisto smer k hočeš. Zraven pa je še matica da potem kontra zategneš, da se ne vrti.
Drugače pa še ni montiran tle na sliki ker bom naredu novga raje iz rostfreia. (kupi kdo za alfo 155)
alanq4 je napisal/-a:Zadaj sem jaz tkole naredu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov