Ni nujno da ti bojo homolomo list dali na lpp-ju
Jaz sem moral oditi do glavnega uvoznika oz karkoli že za hyundai-a
O cenah je težko kaj napamet rečt?
Cena z montažo in upisom v homol. list + 10% popust mene pride 68k letnik avta 96-7
Kolega pa ima novo seat ibizo, ga pa pride vse skupaj 58k
jaz bi tud rad vrgu gor H&R na mojga chevy Kalosa, pa me zanima kje bi se jih dobilo najugodneje? tujina?
pr nas so cene svinjske; v a3m-u pridejo 43 jurjev!
technoracing je za kakšne tisočaka cenejši
Kdo je sploh uradni za H&R? -Procar mi je rekel da je eden nov?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
-Nekje sem zasledil da jih lahko dobim pri firmi Cetron - Podutik.
Baje je tam nek dečko Urban - pa bom malo njega pobaral okoli tega.
Drugače pa resno razmišljam, da bi spomladi vzel cup kit ; spredaj 55 , zadaj 45 nižanje - kar veliko glede na coupe zasnovo avtomobila, ki je že tako nizek.
Malce sem tudi pogledal in bo treba naročiti tudi nove gumice za podvozje, pa za ležišča amortizerjev - gotovo je že vse preperelo po 120 tkm lukenj
Malce me skrbijo tudi 215 gume - da nebi kaj drsalo, ker so serijsko gor drugače 205, ampak nove feltne so bile izbrane z idealnim ET glede na serijske tako da upam da ne bo problemov.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Mene zanima pa glih kontra vprašanje, kot ga večina postavlja. Namen imam kupiti športne nastavljive amortizerje Koni in je tip reku, da ne rabim menjati vzmeti (serijski). Resnično me zanima kolk je resnice v tem in kako se to obnese sicer je pa res da če že menjaš amortizerje je še najmanjši problem menjati še vzmeti samo problem je da ne bi tega delal na enkrat.Neumno amapak tako je naneslo )
gewinde so trde (zelo),ter stabilne (zelo).
Ce pa vprasas za sportne vzmeti h&r,so ok,cisto malo zgubis na udobju,dobis pa na stabilnosti,ampak ne toliko kolikor z gewindami.
za ostale h&r komplete ne znam povedati ker jih nisem uporabljal
res je,H&R ti bojo dale vedet, da nimamo preveč lepih cest (usaka luknja se 3x bolj čuti) se pa drži ceste avto (če le nimaš zlizanih gum) kot ata mame tko da z moje strani-priporočam