teh slik imam ogromno, od začetka do konca izdelave vsakega avta..
badger je napisal/-a:Res me zanima kako se je peljat z takim avtom.
hvala
badger je napisal/-a:Zdravo prijatelji!!!!
Ze nekaj casa razmisljam, kaj vas tukaj gor veseli; imet avto z 300,400 itd konji?
Kaj vam to pomeni, da ste hitri na dragih ali na cesti?
Jst osebno imam motor za občutek hitrosti. Zanima me pa kako hiter (na ovinkih,dirkališču..) si lahko z takimi avti kot jih imate vi, z vgrajenimi turboti in tako naprej!
Ne razumem tega zakaj nihče ne pove tega kako se je s takim avtom peljat MISLIM na to kakšne so tudi slabosti od turbo luknje, do vsaj zame nezaželenega prehitrega ali nekotroliranega porastka moči,ki kot vsi vemo za dirkaško rabo ni primeren, ne mislim pa dragov.
Res me zanima kako se je peljat z takim avtom.
hvala
[/quote]Its all legal insurance wise,with restricted mileage & agreed value. When youve got a stripped out AX that weighs around 550 kgs and kicking out 183 BHP or 280+ with the NOS it pays to be straight with them
badger je napisal/-a:Zdravo prijatelji!!!!
Ze nekaj casa razmisljam, kaj vas tukaj gor veseli; imet avto z 300,400 itd konji?
Jst osebno imam motor za občutek hitrosti. Zanima me pa kako hiter (na ovinkih,dirkališču..) si lahko z takimi avti kot jih imate vi, z vgrajenimi turboti in tako naprej!
Ne razumem tega zakaj nihče ne pove tega kako se je s takim avtom peljat MISLIM na to kakšne so tudi slabosti od turbo luknje, do vsaj zame nezaželenega prehitrega ali nekotroliranega porastka moči,ki kot vsi vemo za dirkaško rabo ni primeren, ne mislim pa dragov.
hvala
ziga24 je napisal/-a:badger je napisal/-a:Zdravo prijatelji!!!!
hvala
...dej se used ti na tist tvoj motor, pa se odpel na en drug forum! Če bi pa rad videl kako je vozit avto s 400Km ga pa sprobi, tud testnega dobiš!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov