Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Po dec 05, 2005 7:34 pm

Po teh sikah upam, da mi verjames..kot sem reku, ko bos mel denar in zelje, kaj zeliš potem poslji PM, ker vsak mora met en cilj, jaz sem si zastavu cilj 300HP in sm ga dosegu oz presegu.. ;)

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

teh slik imam ogromno, od začetka do konca izdelave vsakega avta..

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Po dec 05, 2005 8:20 pm

Kolk pa pride taka predelava? $$ :twisted:

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Po dec 05, 2005 8:28 pm

nisem potegnil skupaj, ker bi prevec glava bolela..racunaj samo v motor 7k EUR + ne vem, brez mehanikov in z dosti doma narejenimi stvarmi..
Zadnjič spremenil greddy, dne Po dec 05, 2005 9:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Po dec 05, 2005 9:00 pm

... in kaj je napisal dyno ?????

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Po dec 05, 2005 9:12 pm

DrMr je napisal/-a:... in kaj je napisal dyno ?????

to bo povedal sedanji lastnik..nisem ga v SLO šel merit..

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Po dec 05, 2005 9:26 pm

brez besed honda 300Hp???
am... to bi šou pa lohk z kakšnmu Porschejom merit. A imaš Nitro-Oxide tut notr ? nisem tolk natančno gledu
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Po dec 05, 2005 9:44 pm

greddy je napisal/-a:Slika

... in ti ex rori, je blo kaj več, al samo teorija, pa ni najbolje imeti BOV čim bližje sesalnemu ... delam nekaj, pa me zanima...

badger
Nov uporabnik

Napisal/-a badger Po dec 05, 2005 9:54 pm

Zdravo prijatelji!!!!
Ze nekaj casa razmisljam, kaj vas tukaj gor veseli; imet avto z 300,400 itd konji?
Kaj vam to pomeni, da ste hitri na dragih ali na cesti?
Jst osebno imam motor za občutek hitrosti. Zanima me pa kako hiter (na ovinkih,dirkališču..) si lahko z takimi avti kot jih imate vi, z vgrajenimi turboti in tako naprej!
Ne razumem tega zakaj nihče ne pove tega kako se je s takim avtom peljat MISLIM na to kakšne so tudi slabosti od turbo luknje, do vsaj zame nezaželenega prehitrega ali nekotroliranega porastka moči,ki kot vsi vemo za dirkaško rabo ni primeren, ne mislim pa dragov.

Res me zanima kako se je peljat z takim avtom.

hvala

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Po dec 05, 2005 10:04 pm

badger je napisal/-a:Res me zanima kako se je peljat z takim avtom.

hvala

Ja, Nekomu reči pa te bo peljal z avtom, je dosti če ima 150Konjskih moči, ko se boš vozil boš dobil občutek in si mislil: "ja tut jz bi meu tako mašinco"

če te pa zanima, jaz nočem imet avto ki ima veliko končno hitros, danes ti na cestah v upoštev pride samo pospešek.
l.p. DrSokoDJ
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Po dec 05, 2005 10:21 pm

badger je napisal/-a:Zdravo prijatelji!!!!
Ze nekaj casa razmisljam, kaj vas tukaj gor veseli; imet avto z 300,400 itd konji?
Jst osebno imam motor za občutek hitrosti. Zanima me pa kako hiter (na ovinkih,dirkališču..) si lahko z takimi avti kot jih imate vi, z vgrajenimi turboti in tako naprej!
Ne razumem tega zakaj nihče ne pove tega kako se je s takim avtom peljat MISLIM na to kakšne so tudi slabosti od turbo luknje, do vsaj zame nezaželenega prehitrega ali nekotroliranega porastka moči,ki kot vsi vemo za dirkaško rabo ni primeren, ne mislim pa dragov.
hvala

... si kdaj vozil gokart??.. pa sexsal adrenalinsko..., skakal s padalom, si polomil noge in rebra na jumpici, aktiviral air bage, se ga naspidiral do nezavesti, ...pa še se najde... oportunistični konzervativci tega nikoli ne boste vedeli,... pa boljše da ne, ostanite v svojem svetu, pa dajte življenju mir in čar,...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po dec 05, 2005 10:35 pm

evo ti za inspiracijo...najhudejsi ax, ki sem jih nasel

Slika

lastnikov foter pravi:

Its all legal insurance wise,with restricted mileage & agreed value. When youve got a stripped out AX that weighs around 550 kgs and kicking out 183 BHP or 280+ with the NOS it pays to be straight with them :lol:
[/quote]
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po dec 05, 2005 11:23 pm

samo en offtopic: norci :shock: 8) :D
vsaka vam čast
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

Napisal/-a ziga24 Po dec 05, 2005 11:25 pm

hvala

...dej se used ti na tist tvoj motor, pa se odpel na en drug forum! Če bi pa rad videl kako je vozit avto s 400Km ga pa sprobi, tud testnega dobiš!
Slika

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

Napisal/-a ziga24 Po dec 05, 2005 11:30 pm

Slika

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To dec 06, 2005 10:34 am

DrMr je napisal/-a:
greddy je napisal/-a:Slika

... in ti ex rori, je blo kaj več, al samo teorija, pa ni najbolje imeti BOV čim bližje sesalnemu ... delam nekaj, pa me zanima...

Bow nima veze, kje je, eni ga imajo na ICju drugi drugje, sam sem ga dal tja, ker ga ima 99% folka tam..Kakšni ex rori?

Alfist
Novinec

Napisal/-a Alfist To dec 06, 2005 10:42 am

ziga24 je napisal/-a:

hvala

...dej se used ti na tist tvoj motor, pa se odpel na en drug forum! Če bi pa rad videl kako je vozit avto s 400Km ga pa sprobi, tud testnega dobiš!

Človek nekaj lepo vpraša, ti pa tukaj pametuješ, če ti ni kaj všeč se ti odpelji...

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To dec 06, 2005 10:52 am

greddy je napisal/-a:Kakšni ex rori?

... izpušni kolektor...

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To dec 06, 2005 11:20 am

ja, kaj je z njim..tale ima dosti boljsi izkoristek, kot pa navaden "shorty" oz log style manifold, s tem, da ji za pravi izkoristek le tega treba se optimirati elektroniko..
Če bo kdo delal turbo vtija oz turbo integro imam doma še log style manifold in downpipe...

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Sr dec 07, 2005 9:55 am

badger je napisal/-a:KREMENKO ne vem ker bi mel AX-a turbo iz Domzal, pa sem iz tistega konca in se zelo zanimam za predelane AX.

Okolica domžale, kamnik.
Moj kolega dela z njem., Teh 180 KMje pa po njegovih besedah, tko da...

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj So dec 10, 2005 10:23 pm

greddy je napisal/-a:Po teh sikah upam, da mi verjames..kot sem reku, ko bos mel denar in zelje, kaj zeliš potem poslji PM, ker vsak mora met en cilj, jaz sem si zastavu cilj 300HP in sm ga dosegu oz presegu.. ;)

hja a to bi tu lahko turbino kje dobil, ali si jo moram sam priskrbeti????

l.p. Anže
Slika
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov