Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe dec 16, 2005 7:49 pm

Res zanimiva debata in zj mi ki se lih pripravljamo čipat pol lahk resno vprašamo kam in zakaj
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe dec 16, 2005 8:17 pm

Zdej pa že mene zanima, kdo je tale cafe uporabnik in od kje so govorice, da je on iz RSRove strani. Če ima RSR resno kaj pri prvem postu (ki je napisan njemu v prid) je to _ZELO_ slaba reklama.

Naj nekdo, ki dejstva pozna tudi napiše. :?
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe dec 16, 2005 8:33 pm

Tole mam občutek da bo kmal "LOCKED" oz bo zbrisano
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 16, 2005 8:51 pm

V bistvu ne bo.. Zgleda da je šla zadeva tolk daleč, da je treba razčistit. Glede na to, da je uporabljeno veliko internih podatkov js nebi izključil nobene možnosti.. Jebiga, konkurenca more bit, sam ne se pa pobit med sabo, ker bomo rabil še kdaj kerga...

:?
Slika

newscafe
Nov uporabnik

Napisal/-a newscafe Pe dec 16, 2005 9:26 pm

newscafe... je nov uporabnik ki do sedaj ni sodeloval v nobeni izmed debat ne na avtomobilizmu... in izredno malo na mobisuxu...

newscafe... bo ime lokala ki se bo v kratkem odprl v slo... lokacije ne izdam... ker bo kdo rekel da si hočem delat reklamo...

za vzdevkom newscafe se skriva samo jezen in razočaran uporabnik, katerega je optimizacija čipa stala preveč... ker je zaupal letakom iz gorsuplja... in njihovemu pompoznemu nastopu, ki mi je dajala vtis PROFESIONALNOSTI... na žalost moje denarnice samo vtis...

kakorkoli... vsak ima svoje mnenje.. forumi so za to da svoje mnenje povemo, in delimo izkušnje z drugimi uporabniki, je pa odločitev vsakega posameznika kje in kaj bo delal... na svojem avtomobilu... še enkrat pa se mi je potrdil pregovor... nisem dovolj bogat da bi kupoval poceni...

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Pe dec 16, 2005 10:08 pm

Kaksno vezo ma pol tvoj prvi post??????
Napisi kaj se ti je naredilo, ne pa prodajat bučk, če še ne veš nismo na tržnici!
DEJSTVA ŠTEJEJO!

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe dec 16, 2005 11:06 pm

Men tole res ni nič jasno... Človek, če si imel z njimi težave se pač izpostavi naprimer sem ta pa ta iz tam doma in ko so mi urihtal avto je le-ta crknu... :? Pa magar lahko daš javno kje bo kavarna, pa boš v živo povedal kaj je bilo, saj nima veze... To izpadejo le eni bedni izgovori. :roll:
Sicer nimam z nikomur izkušnje (N/A avtu na žalost) ampak, če bi imel turbo avto bi bil to gotovo eden izmed posegov. In ne mislim pljuvat po nobenem, ker smo lahko srečni, da se nekaj premika v smeri tuninga v SLO ne samo razni plastik kiti. In to celo kvalitetni tuningi, ker je očitno vel zadovoljnih uporabnikov na obeh straneh. ;) Ena izmed boljših stvari pri RSRu so pa res zame bremze EBD ampak zaenkrat sem se odločil, da jih ne dam na avto ker se ne splača (prešvoh avto, morebitni plani rajši avto menjat...).
CarInvent samo ne se dat, ker je res otročje, da nekdo takole pljuva pa ne da konkretnih podatkov kaj je bilo narobe pri njemu. Vi pa se vržite še v kakšne predelave/uvoze (kot ima RSR recimo bremze, fedre).... ;)
Konkurenca je zakon!! Sploh na takšnem področju. Drugo je 10 vrst kruha, ko res ne veš kerga bi kupu. :lol:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 So dec 17, 2005 1:04 am

newscafe je že en lokal v bernardinu tako da ne ponavljaj. :P
Slika

newscafe
Nov uporabnik

Napisal/-a newscafe So dec 17, 2005 1:20 am

pa en v kranju... :P

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr So dec 17, 2005 3:37 am

...pravkar prišel domov in prebral...... saj ne vem več???
newscafe, bi rad tjunal (pa nimaš denarja), ali kelnaril, pa ne znaš,...ali prodajal časopis z kavo ??? mislim, da si full sfalil namen in hkrati osmešil RSR (sponzorsko, ali nehote).. ...

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar So dec 17, 2005 7:25 am

Mate je napisal/-a:Zdej pa že mene zanima, kdo je tale cafe uporabnik in od kje so govorice, da je on iz RSRove strani. Če ima RSR resno kaj pri prvem postu (ki je napisan njemu v prid) je to _ZELO_ slaba reklama.

Naj nekdo, ki dejstva pozna tudi napiše. :?

Newscafe je očitno nek Puntoshark. http://www.mobisux.com/tabla/showflat.p ... art=6&vc=1

Sem pa potem na naslednji stran bral komentarje od RSR in mi zelo smrdi po načrtovani (anti)propagandi. Piše, kot da je edino on oh in sploh, češ kako ga sploh lahko kdo primerja z ostalimi wanabi tunerji, ... Sramota za RSR, da se spušča na tako nizek nivo komuniciranja z javnostjo!!!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So dec 17, 2005 9:12 am

Pri tem da se mi zdi, da je tržišče dovolj veliko za oba... Izgleda res sumljivo in če je kaj na tem, bi samo rekel, da noben ne dvomi v strokovnost RSRja, samo, na takle nivo se mu pa res ni treba spuščat. Škoda za celotn tuning v sloveniji.
Slika

Uporabniški avatar
s8n
Nov uporabnik

Kraj: Tu in tam

Napisal/-a s8n So dec 17, 2005 11:47 pm

Nikakor provokatorski, a za mojo cisto vest nujni pojasnili:

Norden: mehanik je "strahopeten", le ko sam nima volana v rokah (super drifter sicer) in ko ga Edo pri 300+ drzi (volan namrec) z eno roko, z drugo pa slikovito nekaj "razlaga" (mamo filmcke). :P

Pugi: kot si me citiral: rekel sem, da Edo (zares) dirka le na sportnih prireditvah, njegovega nacina "voznje" pa namenoma nisem omenjal, saj so meje nevarne hitre voznje na avtocesti(!) pri vsaki osebi postavljene ralicno :)

acx
Novinec

Napisal/-a acx Ne jan 01, 2006 1:05 pm

mal neumesno: kuko pa ugotoviš kak ma en uporabnik več nicknamov, al moreš bit za to moderator? :oops:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jan 01, 2006 1:13 pm

jp ;)
Slika

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Sr jan 11, 2006 4:07 pm

Glede Chiptuning vs. RSR; če ima kdo namen chipat svoj avto naj NIKAKOR ne vozi k Chiptuning. Mojstri so danes ( 11.01.'06 ) pri chipanju Audija 3.0 TDI uspeli skurit računalnik avtomobila. ''Baje'' naj bi ''vajenec'' ko je odstranjeval računalnik, združil + in -, in tako je vse skupaj skuril. Mislim, kateri amaterji prokleti. Tako, da se nebi še komu kej podobnega zgodilo, STRAN od Chiptuning ( al Dimsport, al kaj so že..... ) Dobra reklema za garažni tuning ??

Yagi-san

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr jan 11, 2006 4:37 pm

... kaj Audi je pa bil tvoj, da si osebno prizadet in takoj zašpecaš, al kaj ???? bodo pač novega kupili...

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Sr jan 11, 2006 4:52 pm

DrMr je napisal/-a:... kaj Audi je pa bil tvoj, da si osebno prizadet in takoj zašpecaš, al kaj ???? bodo pač novega kupili...

Pa kaj tebe boli k-u-r-a-c čigav je avto. In sem delno tudi osebno prizadet. Pa dej si mal razjasni določene pojme, kot so špecanje in dobro nameski nasvet ali pa razočaranje nad očitno nesposobnostjo zaposlenih v Chiptuning. A se morda počutiš osebno napadenega, da nisi ti ta ''mojster'', ki je ven vlekel računalnik ( samo ugibam), glede na tvojo reakcijo. Bodo novga kupil ja!!! V tujini morda, a ne v Sloveniji, sploh pa ne taka firma......

Yagi-san

kwan
Nov uporabnik

Napisal/-a kwan Sr jan 11, 2006 5:00 pm

Yagi-san je napisal/-a:
DrMr je napisal/-a:... kaj Audi je pa bil tvoj, da si osebno prizadet in takoj zašpecaš, al kaj ???? bodo pač novega kupili...

Pa kaj tebe boli k-u-r-a-c čigav je avto. In sem delno tudi osebno prizadet. Pa dej si mal razjasni določene pojme, kot so špecanje in dobro nameski nasvet ali pa razočaranje nad očitno nesposobnostjo zaposlenih v Chiptuning. A se morda počutiš osebno napadenega, da nisi ti ta ''mojster'', ki je ven vlekel računalnik ( samo ugibam), glede na tvojo reakcijo. Bodo novga kupil ja!!! V tujini morda, a ne v Sloveniji, sploh pa ne taka firma......

Yagi-san

Joj kak bi jaz benal nekatere, ki ne vejo NORMALNO debatirat. Yagi, si pa napisal post v stilu baba čula, baba rekla...

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Sr jan 11, 2006 5:09 pm

'Baje'' naj bi ''vajenec'' ko je odstranjeval računalnik, združil + in -, in tako je vse skupaj skuril.

ce bi samo napisal da si slisal da so sfukal racunalnik bi se verjel, ko pa tole zgori preberem lahko pa recem: spet en pameten...

lp
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov