Svasko je napisal/-a:Cloud meni je to tud rekl trgovec ko sm kupil golfa V tdi, tk da splashu verjamem. Trgovec je sprva govoril o čipu, sm ko sm ga vprašal je reku da se da to sm z računalnikom naredit in da to lahk npr. na 1. servisu nardimo . Jea komaj čakam
P.S.: Ej vi z golfi! Kdo je dal na golfa ZENDERove odbijače. Zanima me. Ja bi dal prednjega. Prosim slikce, če ma kdo. Hvala
seat je napisal/-a:VAG_mehatronik tle si pa ti mal zbluzu.Poglej avtohiša drev v drešinji vasi ti lahko enako kot RSR tunajo avto clo majo kao posredništvotak da če nea veš pol ne pisat kdo je pa reku da nima Slak tut takega programa da lahko tuna mogoč ga pa ma pa to dela tut sam no ja..........
http://www.avtoelektronika.com/opodjetju.html
VAG_mehatronik je napisal/-a: Bom jutri malo poklical v Trebnje, da vidimo kaj je res na stvari.
Lp,
diabolik je napisal/-a:Ne vem, a ste sami osnovnošolčki kle gor al kaj?Normalno, da po čipanju SPLOŠNE GARANCIJE NI!!!.Tista garancija, ki vam jo da npr. RSR pa se nanaše le na določene sklope. (motor, menjalnik,...) Vsaj tako si jst to predstavljam.Zakaj potem sploh prodajajo 140km tdi?Vse, ki bi si želeli 140km bi torej prodajalec poslal najprej po novega golfa 90 km tdi nato pa še na čipanje,.in še garancija ostane.....Pravljice....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov