lexuss je napisal/-a:okej sm sam napisu svoje mnenje
eni so res slepi k mi pišejo da kake vn mečem
no jst mam vr6-ko brez klime. in zakva nimam klime, prvič bi zgubi mal na moči motorja, drugič bi mi piu še več bencin, tretjič ko se klima pokvar (kompresorček) te veliko stane- in zdej mal razmislte a boste res dal dnar za to use, mal se zamislte nad sabo, res pa je kdor ma dnar ma dnar (jst nism magnatar) in ne se spraulat spet name čš kake prbijam taka je pač resnica
aja pa tile gps-i pa računalniki na touchscreen to je use brezveze
in kva sm še ugotoviu? zdej ko ugrajujejo neke sisteme proti zdrsavanju, nagibanju in use kar je u človeški domišliji, s tem ti proizvajalci pokažejo da lahko ovinek spelješ še hitreje in bolj varno, sori sam kle so važne gume,karoserija, vzmetenje use je pa važno od voznika se hoče ubit al pa lepo pelat kokr so ga naučil u auto šoli
to je spet samo moje mnenje in vem da vs je večina nrdila sredno šolo kjer ste mel tut psihologijo
proizvajalci uporablajo psihologijo
AUDI21 je napisal/-a:Ja js ne vem vec kaj tuki gor eni bluzite, tm eden je napisu, da crknejo avti takoj po chipanju, al pa po 100km js sm mel seat leon 110 pa sm mel chipanga, sm ga tiscal mrzlega, ugasal vrocega an AC skos gas do konca in ga teral, edino kar je blo po chipanju je da je vec kadil zadaj nic drugega. No in tako mi je zdrzal 120k km dokler ni bil totalka (verjetno je biu kriv chip) chipan pa je bil 70k km.
Zdaj pa mam audija pa ga bom isto chipal u ponedeljek edino kar je res nujno, je to da imas zelo dobro OLJE.
Fotr ma pa toledota seata 2002 letnik pa ma isto chip notr ze 80k km pa tud vse kull on pa se dobrga olja nima, k se mu j*** za avto. (pa isto ga goni mrzlega pa nic ne pazi).
Na sreco, sem imel ze 4 TDIje, pa mi ni sla niti ena turbina, baje grejo samo tiste turbine ki niso 100% narejene, kar pomeni da imajo zlitino napacno razporejeno in pocijo po zili, ko se ohlajajo ampak ce si jih chipal al pa ne, moj kolega je mel A3 TDI nic chipan pa ga je full cuval sploh ga ni tiscal pa nic, pa mu je sla turbina.
Sem pa slisal za nekatere primere ki so na RSRu prevec navil svoje motorje na leonih iz 110KM na vec kot 150KM so se pa jim stopili bati v bloku, ampak turbine so bile OK.
Meni osebno se mi zdi boljsi un chip ki ga das naknadno notr kot eno skatlico, ker lahko reguliras moc motorja in ga ne obremenis prevec, pa se ko ga prodajas ga lahko ven uzames.
Bel-Tirid je napisal/-a:Kok se kej splača čipat N/A motorje?
npr: moj 2.8 motor, ker nikjer nism zasledu kolk moči dobiš, vem da ni tko gromozanska kokr pri turbotih, sam je čipanje še vseen pocen vrjanta za pridobitev kakšnega konja.
Če kdo ve, ampak res ve!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov