kopron je napisal/-a:A ma kdo kere info o tem Swiftu Turbo ???
...Kopron mislim, da kaj več kot je dosegel ne more - 1 liter gre od 80 do 115 konjev če misliš peljat avto brez prikolice na drag - videl sem ga in ne gre slabo Medved je dober mehanik in to se vidi ... v Kopru pa je v fičku 1372 ccm Turbo z 133 km - pol stvari na njem je mojih bivših gre dobro samo tip je lost in space pa še goljuf zraven ... meni je denar za kose dajal preko bezbol palce - edini način za kaj doseč na žalost - b**** 1000 % ... L.p. Madkopron je napisal/-a:Hvala za 1X. Bomo pa tud še kaj poizvedli... Danes sem govoril z MRC, ali Fičo Turbo, ko smo se ravno srečali v Šoštanju. Tip se še kar neki poglablja , ampak nima prave smeri razvoja. To sem mu tud reku, ampak zgleda , da me ni dojel, nekaj cincal, potem pa odpeljal z tisto ogromno turbino na 1049 ccm Abarth motorju. Menda ima že 1 vagon elektronike notri, ampak rezultati pa so vsaj zame preslabi glede na težo in vrsto pogona . Pravi da ima kompresijsko razmerje nad 8 : 1 in mu polni le okrog 1,0 bara. In za rezultat mu turbina prijemlje šele pri 5800 rpm. Zakaj torej taka ogromna turbina na tako majhnem motorčku pri tako majhnem tlaku ... ? Tip je faliu u meglo ! Fajn se mejte na dopustu. The only way is up .
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov