Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Ne jun 04, 2006 1:26 pm

ej max ewo tuki ti limam ene dve slikci, če si jih že videl od AutoStyle

Slika

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Ne jun 04, 2006 1:27 pm

Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Ne jun 04, 2006 1:31 pm

Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne jun 04, 2006 5:25 pm

drsokodj je napisal/-a:ej max ewo tuki ti limam ene dve slikci, če si jih že videl od AutoStyle

Slika

Slika
...in kaj pol bi dal še ta motor not? :P :P :P L.p. Mad ;)
Priponke
IMG_0222.jpg
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Ne jun 04, 2006 5:31 pm

ja dobra mašinca, Zračni filter ma ravno tak kot AX 1.0 original samo da je v razmerju 1:8 :D:DDDDDD :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Sr jun 07, 2006 12:47 pm

Ja, hude predelave, ni kej, le da zgleda da se le Angleži spoznajo na obliko. Ker zgleda ,da si je samo eden upal popraviti originalno ( tovarniško) narobe oblikovane smernike, pa še ta je poenostavil stvar. No, itak pa so najenostavnejše stvari v živlenju večinoma najboljše. Torej glede styling vsa čast ta belemu, ostali pretiravajo in kičajo z napačnimi stvarmi, kolikor sem na hitro videl, in kolikor se spoznam na oblikovanje oblik . Nekateri se že rodijo z talenti, nekateri pa si jih morajo šele priučiti. The only way is up.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Sr jun 07, 2006 4:43 pm

drsokodj je napisal/-a:sm tole je pa EXTREME: http://www.axownersclub.com/glenn.htm
...tu te bom pa razočaral... jaz razen nižanja in dodajanja zadnjega spoilerja na avtu ki ima rit in hiter zadek ne počnem(Vektra) ... najlepši so mi originalni avtomobili z predelano mehaniko - pa ne spuščeni do tal ker pol ne drži tako kot bi moralo temveč toliko da se da vozit povsod in ne okrneš preveč udobja - Eibach + predelan originalen amortizer ali pa Koni ali Billstein ... ne tisti z dvemi fedri take oblike kot je originalen samo bolj bremzan ;) je dovolj... L.p. Mad

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Ne jun 11, 2006 10:27 am

No, zdej bom pa poudaril, da tud meni ni všeč pretirano kičanje z spojlerji, ker se točno ve do kam je še meja ... In kot je neki anglež rekel na Nova Sterling strani, :Nekateri se že rodijo z občutkom za lepoto, nekateri pa si ga morajo šele pridobiti z učenjem ... Tako nekako se spominjam, da je odlično opisal lastnosti inkarniranih duš ... Ostali znajo samo še kičati . The only way is up.

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Ne jun 11, 2006 6:12 pm

Hm.... Mad ali veš za kakšnega belega AX-a GT, ki ima original odbijače in pragove na rfeč poštrihane .... danes sem ga videl v izoli :D :D 8) 8) 8) med 100 avti sem ga takoj videl :D :D :D :8 :8
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne jun 11, 2006 6:18 pm

drsokodj je napisal/-a:Hm.... Mad ali veš za kakšnega belega AX-a GT, ki ima original odbijače in pragove na rfeč poštrihane .... danes sem ga videl v izoli :D :D 8) 8) 8) med 100 avti sem ga takoj videl :D :D :D :8 :8
...Tako je bil pobarvan AX od Daniele Trani-ja fanta ki je bil pred par leti v Kopru na dragu še kar dober ... pred meseci mu je odtrgalo jermen na 1.6 motorju in sedaj išče glavo od Sporta - če ve kdo naj prosim javi ;) ( 1.3 Peugeot 205 Rally ali AX 1.3 Sport) ... izgleda da je spet dal star motor od 1.4 Gt ki mu je tudi dobro šel (Delal mu ga je Marko Maraš)... ali pa ga kdo oponaša.... L.p. Mad

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Ne jun 11, 2006 6:25 pm

Mad kaj novega na tvojem AX-u?
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Po jun 12, 2006 1:02 am

Jeaka je napisal/-a:Mad kaj novega na tvojem AX-u?
...ne še sem na bolniški - nabavljam kose in pripravljam na kup material kaj drugega ne smem početi sedaj bo tudi čas dopustov in bom malo odsoten pol bodo pa trgovci in tako da pred jesenjo ne bo kaj preveč novic :P :P :P ... L.p. Mad
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov