Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Rsr Vs Chiptuning

Rsr
34
71%
Chiptuning
14
29%

Skupaj glasov : 48

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Po jun 12, 2006 11:12 am

Lesko-Junior je napisal/-a:...tk da RSR rules....j**eš Avtoelektroniko

Zdej se lepo vidi da tvoja trditev ne drži vode. Lepo da se poznate in da dobiš takšne cene.
Je pa neodgovorno da ne rečem kaj še da daješ takšne izjave o drugih firmah, katerih sploh ne poznaš oz jih nisi videl od daleč. si zdej s tem vse povedal.
Bo pa sigurno RSR super vesel ko bo zdej pol foruma prišlo k njemu po čipe po 55k sit ker tko na forumu piše. :idea:
Jaz sem bil že pri RSR z enim avtom in je delal super, potem pa sem bil še s tremi pri čiptuningu in tud vsi delujejo super.
več pa ne bom ker tema itq nima perspektive in je že v štartu sfaljena.
Zadnjič spremenil ga-ma, dne Po jun 12, 2006 12:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
vincent
Novinec

Napisal/-a vincent Po jun 12, 2006 11:50 am

kolikor je meni znano dajeta oba podobne garancije na opravljeni poseg oz. na elektroniko (na mehanske dele ti en da noben).

tako da s tega stališča ni kakih odstopanj, kakor tudi ne po ceni

pa za moje pojma sta oba še najbolj vredna zaupanja.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po jun 12, 2006 12:07 pm

vincent je napisal/-a:kolikor je meni znano dajeta oba podobne garancije na opravljeni poseg oz. na elektroniko (na mehanske dele ti en da noben).

tako da s tega stališča ni kakih odstopanj, kakor tudi ne po ceni

pa za moje pojma sta oba še najbolj vredna zaupanja.
...pri Chiptuningu še nisem čipal ker ga poznam premalo časa ga pa pozna moj kolega Matjaž in me je peljal tja na mizo ker ima chiptuning tako za 4x4 ...videl sem strokoven tim, dobro delo in se spoznal z njimi ...videl sem jih tudi gor na Dragu v S.Gradcu in njihove izdelke ter avte od Zup racing kateri sodeluje z njimi ;) priporočam jih kot sem že napisal v ene 20 postih ... isto sem napisal tudi za M.Ogrinca ... (Ga-ma... si ti vozil tistega BMW na dragu?)L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Po jun 12, 2006 12:22 pm

@Mad : Žal ne, vozil ga je Marjan Črnič.
Ga pa večkrat vozim oz vzamem za kakšen dan. In glede na to kako se pelje ta optimiran 535d samo kapo dol fantom. Pa da ne bo pomote nisem tam zaposlen.
Dejstvo je da je prostora v tej branži vsaj za dve podjetji ki delujeta super in kakovostno. Pluvanje po katerikoli itq nima nobenega smisla in ne pelje nikamor.
Je pa res, da bi se ob "sodelovanju" obeh firm, dvignila tako raven storitev kot najbrz tudi uporabnikom neprijazno zvišanje cen.
Dejstvo pa je da je RSR kar se tiče individualnih predelav npr ibiza coupra turbo maher prve klase. To pa zaenkrat niti ni domena chiptuninga.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Po jun 12, 2006 12:27 pm

ga-ma je napisal/-a:@Mad : Žal ne, vozil ga je Marjan Črnič.
Ga pa večkrat vozim oz vzamem za kakšen dan. In glede na to kako se pelje ta optimiran 535d samo kapo dol fantom. Pa da ne bo pomote nisem tam zaposlen.
Dejstvo je da je prostora v tej branži vsaj za dve podjetji ki delujeta super in kakovostno. Pluvanje po katerikoli itq nima nobenega smisla in ne pelje nikamor.
Je pa res, da bi se ob "sodelovanju" obeh firm, dvignila tako raven storitev kot najbrz tudi uporabnikom neprijazno zvišanje cen.
Dejstvo pa je da je RSR kar se tiče individualnih predelav npr ibiza coupra turbo maher prve klase. To pa zaenkrat niti ni domena chiptuninga.
...škoda da ni tvoj ;) L.p. Mad

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Po jun 12, 2006 12:31 pm

Mad je napisal/-a:...škoda da ni tvoj ;) L.p. Mad

Mam svojega BMWja in sem super zadovoljen z njim, pa še bencinar je 8)
Sem raje kupil flat za 40mio kot pa da dam vse v avto ;)

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Po jun 12, 2006 12:32 pm

Lesko-Junior je napisal/-a:Hvala ga-ma ampak js dobim čip pri RSR za 55k....torej 2-3 ceneje kot pri avtoelektroniki...

naj ti dobro služi. lahko pa mene s sabo vzameš pa boš potem videlkoliko te bo prišlo optimiranje pri RSR (DURS press) :twisted:

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Po jun 12, 2006 12:39 pm

Sva že mal iz teme in bom nehal s tem. Glede na to da delam na DURSu dvomim da bo v pričo mene dal tebi taksno ceno, na keš brez računa. get the point ;) pa ne bi več o tem.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Po jun 12, 2006 12:46 pm

ga-ma je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:...škoda da ni tvoj ;) L.p. Mad

Mam svojega BMWja in sem super zadovoljen z njim, pa še bencinar je 8)
Sem raje kupil flat za 40mio kot pa da dam vse v avto ;)
:P :P :P ...Pametno Polde ;)

Uporabniški avatar
enrique
Novinec

čipal pri RSR

Napisal/-a enrique Po jun 12, 2006 12:50 pm

Pri nas smo čipali, optimirali od mami avto (iz 115 na "150" avto je imel takrat 75.000km) pri RSR potem sem ga pa jaz v roke dobil za eno turo do morja in mi je šlo turbo puhalo,(vse skupaj se je zgodilo v istem tednu), tako da me je vse skupaj minilo.S pozdravi.
Zadnjič spremenil enrique, dne Po jun 12, 2006 12:54 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po jun 12, 2006 12:51 pm

The main question is: Kdo lahko kej cenej zrihta čip pr RSR zame :P

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Po jun 12, 2006 12:53 pm

Lesko-Junior je napisal/-a:...tk da RSR rules....j**eš Avtoelektroniko

Zdej se lepo vidi da tvoja trditev ne drži vode. Lepo da se poznate in da dobiš takšne cene.
Je pa neodgovorno da ne rečem kaj še da daješ takšne izjave o drugih firmah, katerih sploh ne poznaš oz jih nisi videl od daleč. si zdej s tem vse povedal.
Bo pa sigurno RSR super vesel ko bo zdej pol foruma prišlo k njemu po čipe po 55k sit ker tko na forumu piše. :idea:
Jaz sem bil že pri RSR z enim avtom in je delal super, potem pa sem bil še s tremi pri čiptuningu in tud vsi delujejo super.
več pa ne bom ker tema itq nima perspektive in je že v štartu sfaljena.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po jun 12, 2006 1:01 pm

Lesko-Junior je napisal/-a:Garantirano bi dau...VIP....ker se poznamo že nekaj časa in pri njem že opravili kot familija preko 10 predelav......55000 sit na roko z računom in garancijo..če ne verjameš lahko greš zraven....tudi js ti ne bom razlagu kako kaj in zakaj taka cena....ampak smo že dobili eno tako predelavo za tak denar....bratec sebi zrihtu na Audiju...in lepo dela že dolgo...

ti sam sebe deskreditiraš
opravl ste 10 predelav - s tem da sam eno za 55k
ne morš prodajat take cene sloh pa ne na forumu
vsak nej pokliče al k rsr al k avtoelektroniki- kokr jst vem sta cenovno tam tam
če se pa že gremo 55k pr rsru
kdo je reku da ni pr avtoelektronki še cenej?
prvi avto 3 leta nazaj 200 eur
lani še cenej :roll:
sam to so enkratne ponudbe k kolega od kolegovga kolega....... pa tko naprej
cene na netu so itak okvirni in se splača poklicat pa vprašat za točno ceno, al pa prek kakšnega kluba delat k majo mal cenej
uglavnem folk čipite pa nema veze kje sam da bo šibal pa da nau treba cestnine na to plačvat ;)
lp

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jun 12, 2006 2:48 pm

No kva boš pa reku na to, da sm js dobu enkrat čipanje zastonj pa zdle ga spet čipam, pršlo me bo pa cca 7 jurjev? In ne pr rsr. Lej cen za vip ne morš primerjat. Primerja se navadne cene.

Tema ne vodi nikamor in jo bom kar radikoviču prepustu, on že ve kva narest.
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost