greddy je napisal/-a:kopron je napisal/-a:Trenutno ma AX by Alex & Me okoli 195 HP + MAX NM . Ampak je pa BISTVENO lažji od Audija . Problem je le da nima 4x4 . Nazadnje pa sva vozila v SG 13,474 s, ko je avto zamorilo in mu je skoraj crknil na štartu, v prvi, ko mu turbina še ni prijela , (kot sem že nekje razlagal). Logična posledica so bile izgube časa, po mojih izračunih nekako 2,5 - 3,0 sekunde. Potem pa računajte koliko bi peljal " NA POLNO " . Problem je ker ima sedaj večjo turbino, skoraj preveliko in se mu zelo pozno zavrti, ampak, ko pa enkrat vlečeee, ga je pa težko ustavit !!!
Lej o 2-3 sekundah je smesno izgubljati besede, mogoče tvoj filing, ampak dejstva so drugačna..
13 sek AXa še nisem videl na letošnjem dragu..195HP na gredi brez LSDja in drag radialsov niti podrazno ne gre 13sek, pa čeprav ima avto 800KG al pa celo še manj....
Naj ti še 1x obrazlozim da primerjas AXa z manj kot 200HP proti RS2ju, ki pelje 1/4 mile bolje kot enzo..mislim, da je v SLO več avtov, ki bi se dajsnko lahko prej primerjali z RS2ju kot pa ta tvoj AX ampak so vseeno dva razreda nizje..
...malo sem napel ker je zelo velika videl sem tudi ... T4 od Garreta samo za vrtet tako turbino moraš imet porabo od reaktivca in izpuh od 100 da se plin ne ustavlja ... pa piska da ustrašiš marsikoga ko pritisneš . ššššššššššit .... imel sem T 28 in T 35 dovolj za 2000 ccm lahko imaš tudi malo turbino na izpušnem delu z pravo veternico in veliko veternico na sesalno -tlačnem delu pol je resnično raketa... L.p. MadSpyker je napisal/-a:@Mad, tista turbina ni Caterpillerjeva, bo kar taprava za RS2-jko
Drgač pa o točni konjenici se sploh ne ve, naj bi mel med 500 in 600KM, mašina je res 2.2T (315KM v originalu).
Kaj nisi bil še nikoli na dragih , da bi videl AX-a ? Pa še to, avto mu je zadnjič takoj po štartu skoraj crknil, tako hudo mu ga je zamorilo , da se je potem le z težavo pobral, pa še vedno odpeljal 13,474 s . In samo iz tega podatka jaz računam , da mora it avto najmanj pod 12 sekund/402 metrov . Moji izračuni mi sicer niso logični, ( 10,5 sekund ) vem pa kako avto vleče, ker mi ga je dal za peljat, in gre povprečno več kot moja bivša Alfa T . In od takrat ima še večjo turbino, zato mu ga je pa tolk zamorilo, ker ni do konca nažgal na štartu, in ima ogroooooomno turbo luknjo, še večjo kot jaz na moji bivši Alfi T . No, vem , da Alexov avto vleče hudooo nadpovprečno vrhunsko pa še bolj , pa še bolj bo iz dneva v dan, le da je sedaj velik problem sklopka, ki drsi ob takih navorih, pa že 4x je bila menjana . Vsaka hujša sklopka od prejšnje na koncu odpove , in zdej bo že spet en doktorat ...monster_d je napisal/-a:greddy je napisal/-a:kopron je napisal/-a:Trenutno ma AX by Alex & Me okoli 195 HP + MAX NM . Ampak je pa BISTVENO lažji od Audija . Problem je le da nima 4x4 . Nazadnje pa sva vozila v SG 13,474 s, ko je avto zamorilo in mu je skoraj crknil na štartu, v prvi, ko mu turbina še ni prijela , (kot sem že nekje razlagal). Logična posledica so bile izgube časa, po mojih izračunih nekako 2,5 - 3,0 sekunde. Potem pa računajte koliko bi peljal " NA POLNO " . Problem je ker ima sedaj večjo turbino, skoraj preveliko in se mu zelo pozno zavrti, ampak, ko pa enkrat vlečeee, ga je pa težko ustavit !!!
Lej o 2-3 sekundah je smesno izgubljati besede, mogoče tvoj filing, ampak dejstva so drugačna..
13 sek AXa še nisem videl na letošnjem dragu..195HP na gredi brez LSDja in drag radialsov niti podrazno ne gre 13sek, pa čeprav ima avto 800KG al pa celo še manj....
Naj ti še 1x obrazlozim da primerjas AXa z manj kot 200HP proti RS2ju, ki pelje 1/4 mile bolje kot enzo..mislim, da je v SLO več avtov, ki bi se dajsnko lahko prej primerjali z RS2ju kot pa ta tvoj AX ampak so vseeno dva razreda nizje..
Se strinjam, kdaj pa bomo meli cast videti tega axa?
Glede speljevanja ti usaj zakopal ni, razlika pa ce je sekunda je dosti.
lp
...zakaj ne greste naredit na AX-u dvojne lamele ? to je za leteče štarte saj malenkost še zdrsi a pospešuje še bolj noro zato ... keramična mi pa ni všeč zlomi ti hrbet ... in ni primerna za vožnje po semaforjih in mestnem prometu ... L.p. Madkopron je napisal/-a:Sorry, priznavam da imam Bermudski predal, ( če ne kaj hujšga)![]()
ops:
...no Sonček pol ti voziš k Tomažu Križmanu ... pravijo da je trenutno v Slo Mr. Tuner ( engine ) NR.1 ... no jaz ga ne poznam tako se govori - pa ne okol govort... L.p. Madsonček je napisal/-a:Dlih zadnč sem bil pri mehaniku k mi je rihtu golfa in je mel not tega audija reku je da ma 600 km...on jih sam poprav ma pa tud mašino k u kamijonu.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov