Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

stany
Nov uporabnik

Pribijanje dol.

Napisal/-a stany Če jun 19, 2003 12:49 pm

Po moje so bližje Apexu, kot eibachu. Ja, za starejše avte je res problem ja. Če ne dobiš pri Eibachu, pol pa bi js reku da idi Turnšku, pa se tam mau pomeni pa vprašej, ka je najbolš. Pa ti bo on povedu.

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Subaru Če jun 19, 2003 12:55 pm

a si prebral test? po testu sodeč so si kr skor isti, H&R naj bi bili glede dirkalnosti celo boljši (hitrejši krog)

sem že klicu kaj bi blo boljš pa je reku da je oboje dobra varianta....koštal bi me tud isto
Slika

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Če jun 19, 2003 2:55 pm

Stany mal si v temo brcnu tle, H&R so zlo bliz Eibachu! Nekje v istem rangu so Eibach, H&R, Vogtland (od teh k se pr nas dobijo), nekje zadi so pa Apex, FK ipd.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jun 20, 2003 5:49 am

Subaru je napisal/-a:a so H&R po kvaliteti bližje APEXu al bližje Eibachu? po ceni sodeč so bliži Eibachu

Tako po ceni kot po kvaliteti so z Eibachom. Tukaj cena ne laze. Brez skrbi, H&R je TAPRAVA roba Slika, tako da kar v nabavo. Ce te pa nisem preprical s temi besedami bo pa treba ocitno en testni krog nardit. :wink:
Samo kje jih bos dobil?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Pe jun 20, 2003 5:58 am

Haby je napisal/-a:Stany mal si v temo brcnu tle

Se podpisem.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Subaru To jun 24, 2003 4:55 pm

X-Hair je napisal/-a:
Subaru je napisal/-a:a so H&R po kvaliteti bližje APEXu al bližje Eibachu? po ceni sodeč so bliži Eibachu

Tako po ceni kot po kvaliteti so z Eibachom. Tukaj cena ne laze. Brez skrbi, H&R je TAPRAVA roba Slika, tako da kar v nabavo. Ce te pa nisem preprical s temi besedami bo pa treba ocitno en testni krog nardit. :wink:
Samo kje jih bos dobil?

glede testnega kroga... bi kr šu :) drgač jih bom pa dobil preko uvoznika za slo...50k pridejo z vsemi popusti pa to...sam zdej morm počakat, da bo imel on mal več naročil ker se mu za ene fedre ne splača jet iskat...upam da bo kmal!!!!
Slika

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune To jun 24, 2003 5:09 pm

monster_d je napisal/-a:
TechnoBoy je napisal/-a:hehe LOL....a si kej hotu rect : :twisted:

Hotu je to povedat!
Rezanje feder je spet in!!! Sportne fedre out + draga homologacija, ce jo sploh dobis :))))
Gremo po brusike iz rezat fedre 3-4 navije manj se ne splaca :)))))
hehe

ŽIVJO!

DEJ MAL POVEJ KOLK PRIDE TO REZANJE FEDROV PA ZA KOLK MORŠ TO POREZAT DA TI NA TEHNIČNEM NE POPIJEJO KRI. MAM GOLFA 2. AJA PA ŠE TO: A SE AVTO ZARADI TEGA KEJ BOL DRŽI CESTE AL SAMO BOLJŠE ZGLEDA
:wink: :?:

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek To jun 24, 2003 5:23 pm

ej zuneking, upam de nis tok neumn de bi šu res fedre rezat!
Jest sm meu prej porezane fedre (biuši lastnik je biu genij in je šu clo športne rezat), pa mi je nonstop neki butal, ker se porezani ne uležejo tko k je treba! U najslabšmu primeru ti loh clo dol padejoj zjebajo podvozje in razsekajo gume, tko de se res ni za zajebavat!
Ampak to je sam moj mnene!
aiid

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune To jun 24, 2003 5:26 pm

HVALA TI! :D

KAJ PA ORIGINAL OD GTI? A SO ISTI K OD TA ŠVOH GOLFA AL SO KEJ BOLJŠ?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po jun 30, 2003 11:59 pm

No ja zdej al me bote skurcali al ne:))) Odloču sem za APEX in sicer prvo nižje za 3 cm da nardim homologacijo pol pa pridejo not nižje za 7.5 cm ker te ta nizke nimajo homologacije in pol več al manj tko nobenga ne briga kok ja avto spuščen al se motim? No u glavnem upam da bom mel avtek tko pri tleh kot hočem:) Pa ne mi zdej da bo mi žal ker če bo kermu žal bo tko sam men:)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To jul 01, 2003 12:37 am

zuneking je napisal/-a:DEJ MAL POVEJ KOLK PRIDE TO REZANJE FEDROV PA ZA KOLK MORŠ TO POREZAT DA TI NA TEHNIČNEM NE POPIJEJO KRI. MAM GOLFA 2. AJA PA ŠE TO: A SE AVTO ZARADI TEGA KEJ BOL DRŽI CESTE AL SAMO BOLJŠE ZGLEDA

Ma ne noooo.... ne rezat. Pa kaj je z vami. OK se prides s stroski bolje mimo. Ampak na temu stoji avto -> ne se hecat. Rajsi pocaki malo nasparaj pa potem kupi robo kot se zagre in verjemi da ti ne bo zal.

Glej, sam sem se odlocal nekako pol leta. Nisem kar butnil v nekaj. Dobil sem eno pogodbo in sem potem spraseval po ceni kvaliteti in tako naprej... Se tukaj na forumu smo debatiral kako pa kaj. Koncno sem se odlocil, zadevo so mi porihtali, ni bilo 20 tisoc ampak se mi pa sedaj oddolzi na cesti :wink: , kar pa mislim da je najpomembnejse.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To jul 01, 2003 12:39 am

Subaru je napisal/-a:glede testnega kroga... bi kr šu :)

Bi se dalo urediti tudi kaj v tej smeri. Veliko sem v LJ, skoraj vsak vikend. Ampak pomoje bos do takrat ze dobil fedre za svoj avtomobilcek.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To jul 01, 2003 6:26 pm

zuneking je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:
TechnoBoy je napisal/-a:hehe LOL....a si kej hotu rect : :twisted:

Hotu je to povedat!
Rezanje feder je spet in!!! Sportne fedre out + draga homologacija, ce jo sploh dobis :))))
Gremo po brusike iz rezat fedre 3-4 navije manj se ne splaca :)))))
hehe

ŽIVJO!

DEJ MAL POVEJ KOLK PRIDE TO REZANJE FEDROV PA ZA KOLK MORŠ TO POREZAT DA TI NA TEHNIČNEM NE POPIJEJO KRI. MAM GOLFA 2. AJA PA ŠE TO: A SE AVTO ZARADI TEGA KEJ BOL DRŽI CESTE AL SAMO BOLJŠE ZGLEDA

REzanje feder glih ni priporocljivo!
Jaz mam fedre porezane za 2,75navoja! to je caa. 7cm!
REzanje kosta skor nic! Vzames flex pa urezes dol pa je, sam narsis!
Pol pa si se sam fedre menjas, je ql ker jih ni potrebno stisniti ko jih das u amotrizer! SEm sam vse sam delal!
Aja tolk za info pred tehnicnim pre3 tedni pa sem serijske zamenju z porezanimi zdaj pa pa nazaj porezane!
Avto se zihr ceste boljse drzi, manj nagibanja itd! bolj trpi podvozje in amotrizer bolj nabijam, voznja je pac malo neudobna(opdvisn tudi od teg a kolo fedro porezes)
Zdaj pa me ne simfat da mam porezane fedre!
ZAl je jugic zlo visok! Kaj naj drugega nardim. Imam tudi apexove fedre doma, saj so ql sam so previsoke in spet je avto ko traktor!!
Zdaj delam na tem da jih porezem za 4navoje!
Avto od podna caa 5cm! SAmo to se ni za vozit s tem, s tem bom samo na kaks styling show sel in nic drugega!
CE je le denar pa prava visina feder ki jih potrebujete si nabavite sportne!
LP

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo To jul 01, 2003 9:25 pm

Jst ravno te dni sestavljam članek o nižanju avta (športne fedre, amortizerji, blažilniki), ki bo na ogled na tej strani čez nekaj časa, če ga bo Ice al pa TechnoBoy objavu.
LP :wink:

Uporabniški avatar
TTomas
Nov uporabnik

Napisal/-a TTomas To jul 01, 2003 10:13 pm

X-Hair je napisal/-a:

Samo kje jih bos dobil?

H&R so v prenekaterih testih in mnenjih (predvsem v tujini) pred Eibach-om, kaj sele pred Apex-om (okno v svet za to firmo). H&R se v sloveniji prodaja ze dobre 3-4 leta ...

Firme podvozij ki so prisotne v Slo pa so: H&R, Lowtec, Vogtland, Eibach,KW, FK, Apex, ... katere se prodajajo najvec!

P.S.

Povedal sem samo svoje mnenje in prosim brez zamere!
lp

Tomas

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr jul 02, 2003 12:01 am

TTomas ne bo nobenih zamer. Pac poves svoje mnenje se nismo tukaj na forumu zato da bomo Slika :wink: .

Sam sem slisal da je firma H&R dobra. Sedaj ali je boljsa od eibach ne vem. Bodo povedali strokovnjaki. Sam sem VEC kot zadovoljen. Ni ne vem kako trdo ampak ko pa zacne letet pa postane trdo in lima Slika, ni sicer plavajoci titanic kot je bil prej, glede udobja kar me je se najbolj skrbelo. Koncno sem se odlocil, sedaj pa ni denarja da bi sel nazaj na serijske. :ne

Samo tukaj na forumu je tekla debata da H&R ni vec zastopnika. Je bil, samo da se ne prodaja vec ( naj napise kdo ki kaj vec ve o teh zadevah ). Zato tisto vprasanje kje jih bo dobil.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jul 02, 2003 12:11 am

Mam Auto-Stayle katalog, ki sem ga dobil v A3M in je H&R not. Posebaj nisem vprašal sam je blo rečeno vse kar je v katalogu se da pri njih naročit in kupit.
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
TTomas
Nov uporabnik

Napisal/-a TTomas Sr jul 02, 2003 10:16 am

H&R ...

verjetno vas bolj zanima maloprodaja kot veleprodaja, zato tel. št. od maloprodaje (pooblascena s strani ekskluzivnega uvoznika):
01/5616-810
041/791-422
lp

Tomas

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jul 02, 2003 10:19 am

TTomas je napisal/-a:H&R ...

verjetno vas bolj zanima maloprodaja kot veleprodaja, zato tel. št. od maloprodaje (pooblascena s strani ekskluzivnega uvoznika):
01/5616-810
041/791-422

...kera firma???
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
TTomas
Nov uporabnik

Napisal/-a TTomas Sr jul 02, 2003 11:29 am

za H&R
lp

Tomas
Vrni se na Tuning