Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

piblo
Nov uporabnik

Napisal/-a piblo Sr avg 30, 2006 8:08 pm

Tudi meni je Vuga stimal amortizerje na unotu, pa je bla ena ziva katastrofa.

Zacelo se ej tako, da sem mel manjso nesreco, ko sem se izogibal norcu nasproti in naslonil desno kolo na robik. Amortizer je spustil duso.
Potem sem zvedel za Vugo.Ker je bil slab samo en amortizer, sem sel k njemu, da ga obnovi. Svetoval mi je, da obnovi oba in ce hocem, se malo strsa. Sem privolil, je naredil (dva amortizerja za 16k :evil: ), po 20km, kolikor imam do doma, je desni ze spet poscal olje. Grem drugi dan nazaj, cez par dni mi zadevo popravi,blo OK pol leta (10k km), pa je drugi amortizer zaribal.

K Vugi ne grem nikoli vec, niti ga ne priporocam.
Vem pa, da k njemu hodijo zelo za silo popravit amortizerje ljudje, ki preprodajajo avte in jim zbijajo kilometre. Za silo obnovis amortizerje, zbijes kilometre, prepricas kupca, kako se dobro drzi ceste, pa ga fajn nategnes.

LP!
Dobro, da piha!Ni megle!

piblo
Nov uporabnik

Napisal/-a piblo Sr avg 30, 2006 8:08 pm

Tudi meni je Vuga stimal amortizerje na unotu, pa je bla ena ziva katastrofa.

Zacelo se ej tako, da sem mel manjso nesreco, ko sem se izogibal norcu nasproti in naslonil desno kolo na robik. Amortizer je spustil duso.
Potem sem zvedel za Vugo.Ker je bil slab samo en amortizer, sem sel k njemu, da ga obnovi. Svetoval mi je, da obnovi oba in ce hocem, se malo strsa. Sem privolil, je naredil (dva amortizerja za 16k :evil: ), po 20km, kolikor imam do doma, je desni ze spet poscal olje. Grem drugi dan nazaj, cez par dni mi zadevo popravi,blo OK pol leta (10k km), pa je drugi amortizer zaribal.

K Vugi ne grem nikoli vec, niti ga ne priporocam.
Vem pa, da k njemu hodijo zelo za silo popravit amortizerje ljudje, ki preprodajajo avte in jim zbijajo kilometre. Za silo obnovis amortizerje, zbijes kilometre, prepricas kupca, kako se dobro drzi ceste, pa ga fajn nategnes.

LP!
Dobro, da piha!Ni megle!

HyundaiPower
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Hja

Napisal/-a HyundaiPower Če avg 31, 2006 8:19 am

Pa čaki malo tebi je amortizer že prej totalno odpovedal, sepravi če se ne motim je že avto bil tudi stari letnik tak da ne moreš pričakovat da ti bo iz predpotopnih amortizerjev naredu nove, je pa tudi res da majo ljudje različne izkušje z tem, to ka mam jaz informacije ki vem da so ziher naredi dobro. Zaj pa možne so izjeme, kjer naredi malo slabše!!

piblo
Nov uporabnik

Napisal/-a piblo Če avg 31, 2006 8:58 am

Ni se mi slo za performanse, obnovljen amortizer je crknil ze na poti domov.
Ob reklamaciji je Vuga rekel, da je kao en opilek :?: prisel v amortizer i unicil tesnilo. Tudi OK, samo ne more po par k km zaribat! O predpotopnosti amortizerjev pa malo poglej sestavo amortizerja in bos videl, da se ze kar nekaj let sestava navadnega oljnega amortizerja ni kaj dosti spremenila. Aja, ob obnovi so imeli amortizerji 76k km- tolko o starosti in zgonjenosti!
LP!
Dobro, da piha!Ni megle!

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Če avg 31, 2006 10:48 am

meni je tudi vuga tršal amortizerje.... spustil še ni nobeden po 25.000 km, gunca se nea nič, trd pa je seveda bolj kot prej...
Slika

HyundaiPower
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

df

Napisal/-a HyundaiPower Če avg 31, 2006 10:56 am

No se oprščam samo nimajo vsi slabih iskušenj, pač si izmed redkih ki niso bli zadovolni, jih je pa več z dobrimi.

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator Če avg 31, 2006 12:32 pm

Starost amortizerja ne igra vloge, če ti ga obnovi in strša. Meni je to Turnšek naredil pri amortizerjih, ki so imeli 135212 km in so zdržali do prodaje avta s 289300 km.
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če avg 31, 2006 12:56 pm

Sierrator je napisal/-a:Starost amortizerja ne igra vloge, če ti ga obnovi in strša. Meni je to Turnšek naredil pri amortizerjih, ki so imeli 135212 km in so zdržali do prodaje avta s 289300 km.

Točno, po obnovi je amortizer enak kot da bi bil nov...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: cellist in 7 gostov