Mami, mami, jest bi tud še mal sladoleda

ops: ... Ej, Brouky, saj ravno tebi sem poslal linke, pa zgleda, da tudi to nisem uspel

. Res pa je, da sem imel ogrooomno virusov , ker mi je že par let nazaj potekel antivirusni program

. Ravno prej popoldne mi je bivša bejba prišla vse skupaj nekoliko zrihtat . Kot lahko vidite, mi vsi povrsti šarijo po računalniku

. Še dobro, da se sploh še skupaj drži

. Povrhu vsega pa mi še tipkovnica šteka, čeprav je še v garanciji, kupljena pa pri Emisiji

. No, tudi tiskalnik se mi je danes dopoldne nekajkrat podrl , tako , da je cela štala

. Treba bo tudi nov monitor , ker tale Eizo je že odslužil , poleg tiskalnika :P . Ejga, Alan, takrat, ko sva bila na Brnčičevi, je bil notri še 1,1 motor, ki je ob pomanjkanju navora podobno dobro letel

. Torej se le spomniš

. Takrat je potem Alex šel dragat z Ircerjem, in to od križišča Brnčičeve proti rondoju

. Tako je hotel sam Ircer , zdaj mi je jasno zakaj

. Zgleda da mu je postalo jasno, da nima opravka z navadnimi bebci

. (si je mislil kot Brdavs pred Martinom Krpanom ) No, in Alex , kot "nenavadni bebec" mu je samo pomahal nazaj, medtem ko se mu je odpeljal izpred oči :P . In sam Ircer z astro 2,5V6 je moral priznati poraz, sicer potihem, pa vendar

. Čeprav , za današnje razmere, ko smo vajeni vsega hudega, ni šla Ircerju tista Astra z 2,5V6 motorjem nikamor . Aaampak za takrat, ko smo še dragali še v Celju, pa je šla hudo hudo, čeprav je vozil v klasi okrog 15 sekund

. Ampak, že takrat bi ga z Alexom z tempro Turbo že povozila , ker je proti koncu Tempra letela čedalje bolj

. Takrat se je točno videlo, da nama je pomagal sam Bog

. Samo še par finalnih voženj, pa bi odnesla prvo mesto

ops: . Problem je namreč bil, ker je bila to Alexova PRVA dirka, vendar sem ga jaz narobe učil, ker tudi sam še nisem imel podobnih izkušenj, sploh s turbačem

ops: . Učil sem ga , da se ne sme nikakor zakopati na štartu

ops: . Napaka

ops: ! Zaradi tega so bili štarti porazni, in je pozneje potreboval veliko , da je ndoknadil zamujeno na začetku

ops: . ( kot v življenju ) No, proti koncu dirke se mu je oposvetilo

. In začel je nažigati ubogo Tempro že na štartu čedalje bolj

. In kot rezultat, so se časi nenormalno skokovitop izboljševali

. Ker takrat mu je T3 pri 1,4 motorju prijemala šele pri 5100 RPM , kar je zelo zelo pozno

. Posledice si lahko mislite

. Nooo, in proti koncu je samo še zmagoval, dokler nas ni čas/noč prehitela . Takrat je šlo na 1,45 bara . Tako sva takrat pobrala le pokalno 2. mesto z časom pod 16 sekund, se mi zdi

.

No, druga tema

... Ja, imamo firmo, to je Kopron D.o.o. kamnik, jaz pa sem drugače Boštjan

. Ko je oni napisal, zakaj se vozim z tako mrcino, sem že napisal , zakaj, : ker sem ta avto želel že pol življenja

. In ko mi ga je končno sam Bog zrihtal, naj bi ga kar tako skenslal

? Ejga, that 's not the way

. Nooo, torej če so nekateri drugi vidli AX-a z posnetki in slikami, potem ni razloga za dvom

. Vseeno pa se lahko tudi še kak video pogleda na
http://users.volja.net/ponca/ax2.wmv , in potem še na jpg . Potrudil se je sam naš mladi heker Tadej Berlič

. Upam pa da sem pravilno prepisal naslov

ops: . Hvala tudi Max Madu , in njegovi ekipi pri sodelovanju

. Sicer ne vem kje se je sedaj izgubil

. Je pa že najavil, da se bo umaknil iz avtomobilizma.com, ker ni pravega odziva, ampak le neko šikaniranje

. Še tistih info ni dobil nazaj, za katere se je sploh trudil

. In podobno bom tudi jaz naredil

... Nickelback & Miguel Migs