Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po okt 23, 2006 10:36 pm

me veseli da nekateri že v eurih računajo :D Js se še nism navadu....
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po okt 23, 2006 10:36 pm

Jah ste pa najdl primerjavo.Tega starga skreta ne bi imel.Ta avto je ali namenski ali pa rezultat hobija in ima neko čustveno vrednost.Da bi se pa s tem prevažal okrog bi rabil pa najmanj tiste građevinske naušnike :P Sicer pa svaka čast za projekt.
Angleži se lahk zajebavajo k sploh ustave nimajo :P

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To okt 24, 2006 6:39 am

Ta avto si omisliš, ko že imaš Veyrona :lol:

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To okt 24, 2006 8:54 am

malo pleha, malo žice, evo brze opelice... :lol:

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth To okt 24, 2006 11:43 am

Jap...petarda na 2. Sam če se pa on s tem avtom vsak dan voz mora met pa orng debel tošl :P
Dodge Stealth Twinturbo AWD

p|X|
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a p|X| To okt 24, 2006 11:59 am

že da je vse skup spravo mora met veeeeeeeelik žep :) in mu je poraba malenkost :)

drugač pa huda kanta

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Če okt 26, 2006 11:20 am

Tak avto je samo za na drag, v normalni vožnji nikoli ne rabiš 2000hp, meni bi bilo že enih dobrih200 zadosti ;)
Je pa hud projekt 8)
BMW E46

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če okt 26, 2006 12:35 pm

2000hp je glih dovol za vsaki dan.
Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Če okt 26, 2006 12:46 pm

CockroaC je napisal/-a:2000hp je glih dovol za vsaki dan.

Jah, čez kak teden ali dva se že navadiš na zadevo in hočeš več, drugače je dolgčas :D :lol:
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če okt 26, 2006 1:08 pm

Pugi je napisal/-a:me veseli da nekateri že v eurih računajo :D Js se še nism navadu....

Vi ste komi vn iz mark pršl :EE

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Pe okt 27, 2006 12:16 am

_BANDIT_ je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:2000hp je glih dovol za vsaki dan.

Jah, čez kak teden ali dva se že navadiš na zadevo in hočeš več, drugače je dolgčas :D :lol:
Včasih sem govoril, da , če nimaš vsaj kakih 400 Hp , sploh ne moreš normalno priti v službo :D .( zato sem jo pa pustil :lol: ) Takrat sem vozil še Alfo :roll: . Dandanašnji govorim drugače . Vendar bo potrebno, da začnem navajati podatke v NM :lol: :P of Torque ;) Sicer pa sem zdele mogu posodit "ta velik" brenner bratrancu Primožu, upam, pa, da ga že danes dobim nazaj. Tako so vnetljivi experimenti prestavljeni do nadaljnega, ker popldne grem letet z j. padalom . ;) Me pa zanima, kolk bi se temu Oplu povečal pospešek/zmanjšal čas, če bi naredil na 4X4 ... :roll:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe okt 27, 2006 1:08 pm

Mal bi se zmanjšal zarad prenosov. Trakcija na drag pisti je ql, zato pa noben dragster nima 4 pogona.
Slika

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero So okt 28, 2006 12:48 pm

kopron je napisal/-a:
Me pa zanima, kolk bi se temu Oplu povečal pospešek/zmanjšal čas, če bi naredil na 4X4 ... :roll:

:cry

definitivno bi se mu poslabšal zaradi odvečne teže...

wheely bare imajo pa zardi lepšega izgleda, ane'... :lol:

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX So okt 28, 2006 7:32 pm

Burnout je napisal/-a:Sam kolikor je meni poznan zemljepis in jeziki.... to govorijo v Veliki Britaniji (lahko pa se motim) in kolikor mi je znano nimajo glih krneki predpisov glede homologacije kakor v ZDA

Drugače pa.... hmmm ne bi se ga branil :D

LP Burnout

Ja se kr zelo motiš, glede tega da je volan na levi strani pa da se pele po desnemu pasu, bi jaz sklepo da to ni anglija ampak prej amerika.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Ne okt 29, 2006 7:34 am

AVX je napisal/-a:
Burnout je napisal/-a:Sam kolikor je meni poznan zemljepis in jeziki.... to govorijo v Veliki Britaniji (lahko pa se motim) in kolikor mi je znano nimajo glih krneki predpisov glede homologacije kakor v ZDA

Drugače pa.... hmmm ne bi se ga branil :D

LP Burnout

Ja se kr zelo motiš, glede tega da je volan na levi strani pa da se pele po desnemu pasu, bi jaz sklepo da to ni anglija ampak prej amerika.

potem se pa odpelje na Santa Pod (dirkališče), pa angleške tablce si da na avto, itd...

pa malo bolje poglej kdaj in kje vozi po levi in desni ;)

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Ne okt 29, 2006 9:56 am

Ja tale zadeva pa res trga! 8)
Samo mam raje malo bolj švohen avto, pa zato bolj vsestranski! :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne okt 29, 2006 11:01 am

Dejan_S2 je napisal/-a:Ja tale zadeva pa res trga! 8)
Samo mam raje malo bolj švohen avto, pa zato bolj vsestranski! :D

Točn to, fora streetracinga je v tem, da maš daily driver avto, pol pa k ti kšn zateži mu pa varke izvedeš da ne ve kje ma plenice. Tvoj avto bo taprav primerek. Pa kamaro od bandita, pa edotov rs, pa krofov nx pa ribičov s, pa tko naprej. Ta opl ni več daily driver, ampak je sam registriran, kar se men zdi naumn, ker se itak ne morš normaln vozt.
Slika

matijagtt
Nov uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a matijagtt Ne nov 05, 2006 11:07 pm

no res da sm nov tle gor,sam neki bi povedu glede na to da so zaklenil vse teme kjer kopron vam razlaga o ax-u.veckrat sm se vozil z alexsom u ax-u,pa morm rect da se lahk smejim vsem vam ki blatite tle gor koprona pa ga mate za norca.avto je brutaln,res pa je da ni poskrbel dosti za varnost,ker je izredno tezko ga obdrzati na cesti,na drege pa ne hodi ravno zaradi vas ki govorite tja v en dan in se delate budale z niju.no ne vsi.model vec let dela na tem axu vi ga pa tako popluvate.se to on ma avto za svoj uzitek in prov vesel bom da vi tega ne boste delezni. no res pa da kopron v nekaterih debatah mal pretirava.vendar poznam in sem bil zravn velikih predelav turbotov tudi na serisko neturbinskih modrlih pa je zruhtov u piko.
sori za of
a pa se to kopronova alfa dokler se ni sesu racunalnik,je se do danes najhitrejsi pospesejoci avto,v katerem sm se jaz vozil.pa sem veliko vajen.in ax mu ne zaostaja kaj dosti.
lp

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po nov 06, 2006 7:49 pm

matijagtt je napisal/-a:na drege pa ne hodi ravno zaradi vas ki govorite tja v en dan in se delate budale z niju.
lp

Modelu bi folk plaču bencin do tja, štartnino, gajbo pira bi prnesl, vse je mel zastonj obljubljeno, pa ni prišel? Zakaj? Zarad folka, ki ne verjame nečemu kar pač niso uspel še videt? :?

matijagtt
Nov uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a matijagtt Po nov 06, 2006 8:54 pm

sj kot sm reku upam da tut ne bojo ker tega niso vredni.pac on ni tak clovek da bi se druzil z folkom ki pluvajo po njim na netu pa za hrbtom.a je kaj narobe s tem al kaj.vsi bi sam ene filmcke gledal,pa ne vem kaj...modelu tut niste dal moznosti da je do konca sesraufu zadevo,pa ste ga ze napadal.pol se pa se na njegov racun norca delate.dost slabo za tak znan forum. :!:
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov