dyno pa to? no nevem, js lih ne vrjamem za 30-40bhp
če me kir prepriča pol bom

rožlek je napisal/-a:no prosim če mi negdo pokaze rezultate dyno testa.pa se nekaj...ko das cipat motor turbina dela z vecjo mocjo s tem se seveda bol segreje vetrnica turbine.materiali iz katerih je narejena turbina prenesejo max.900°C.ko pa das cipat se ta temperatura zvisa na 1200°C.in to temperaturo ne zdrzijo krila vetrnice in na robovih se ta enostavno stopi.
... Pri diesel motorjih se Turbine ne grejejo toliko kot pri bencincih ker ni temp.izp. plinov toliko visoka in ni toliko vrtljajev pa tudi bencince če glih ne stiskaš do konca - Koper Milano jih ne stopiš kar tako ... Avto moraš poznat - torej čipane TB se ne drži skozi na max in pol zdrži toliko kot normalen avto je pa vse odvisno kako je nastavljen ker pri premalo goriva v višjih vrtljajih prinese pregrevanje delov in če ga čipa neprofi z malo znanja ti lahko gre motor ... za RSR čipe z rednimi servisi in pravilno uporabo nisem slišal še za probleme ... L.p. Madrožlek je napisal/-a:strc ma golfa IV variant 1.9 tdi 130km in ima čipanga.vsak teden gre v srbijo ali bosno in zmiraj uzame litr ali 2 olja.ker mu avto spije tolk olja.ga bom prasal kolko mu pije na 100km pa vam sporocim.in probavam ga se prepricati da gre na dyno test.vendar se ga brani.le zakaj?
... pol pa ne čipaj avta pa druge ljudi pusti, da se svobodno odločajo naprej ... L.p. Madrožlek je napisal/-a:evo stric mi niceo povedat kolk olja mu pije.ampak mislim da ce ima vedno v kuferamu olje mu ga ne pije malo.1. ne vrjamem da ti da teh oblubljenih 30 al 40km. 2. pa zaradi teh problemov ki sem jih prej naštel mislim da čipanje ni najbolsa izbira
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost