OBBY: Hmm slike? Nekej slik sm naredu, ampk ti verjetno ne bodo nč pomagale, kr se skor nč ne vidi. Men je potegnu blatnike vn za 2 cm... In mi še zdej drajsa, tko da grem nazaj. Bom jutr ene 2 slikce dal gor. Ubistvu ti drajsa predvsem po tistem nosilcu, pa tut po tistem butastem robu, ke je kao ojačitev blatnika... tist "izrastek" dolg 10cm, ke je na notranji strani blatnika. Zdej jst sm tisto zadevco odrezal, pa ni nč bolj švoh. Tut dvojna stena je višje, tko da mi niti ni blo panike, moraš pa fajn zaščitt, kr je le blatnik in lahko use skupej po pol leta zarjavi. Daš pa pol u fazer pa bi ti kkšne 3,4 cm vn potegnil. Sm ti lahko lak poči in bi mogu še enkrat lakirat blatnike. Maš mogoče distančnike? Kr men so jih dal, čeprou ni potrebe po njih. Pa mi malenkost pomaga. Sicer pa je guma isto visoka, tko da ostalih problemov niti ne bo blo.
Ruff_Ryder: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=5443& Na tem naslovu maš vse, kar je potrebno vedt o ponarejanju... pa si mal preber. Gor maš tut link, k so certifikati gor. Tko da, neb smelo bit panike. Baje da je še usm do zdej razalo, kr so tm skorej da mal zabiti. Postopek homologiranja, oz. ne homologiranja ampk a-testa gre pa tko. Ti moraš tja prnest list, od tvojih feltn, na katerih MORA pisat da ma twingo dovoljeno to širino gum, ke jo maš ti gor. Pol rabš račun od mojstrov ke so ti jih zmontiral. In pol greš z obema zadevama v Lj na LPP oz. v Mb majo še nekje, in napišeš eno prošnjo. No jst sm šu gor, ke sm mel še neke opravke. Lahko pa tut pisno prošnjo napišeš. Recmo... Prošnja! Spremenu sm to pa to. Mam papirje. Avto r. twingo, pa bi rd naredu a test. Tvoje podatke, da lahko pošto domov dobiš in to je to. Jst sm jo dubu, u uber neprijetno... 19.8. ob 7.00 zjutrej. Ob 9h moram bit v Mb na faksu

Tm se mehaniki mal pametne nardijo, pogledajo če ti slučajno gume kej vn iz blatnikov štrlijo, kr ti !!ne smejo!! in to je to. In katere feltne mislš met? Večina jih ma homolofacijo za 165/60/14, pr španu OZ majo tut za 185 (čeprou mi je en po telefonu fulllllllll težil, NJIHOV MEHANIK, da homologacije ne bom dubu, pridem pa gor čist obupan, kr je pač ne bom dubu, pa prašam če je slučajno možno, pa reče:"JA ITAK! Dobiš tkoj zdele!" ??!!) , medtem ko MOMO v a3mu mislm da sploh nimajo homologacije za twinga.
Usm trem pa: Kolega je plačou kazn zarad prevelkih gum: nov BMW 320, gume spredej 225, zadej 245. Homologacijo ma pa sm za 225. No dal je 40.000 SIT, pobrali so mu tablce in to je blo to. Pol je šu pa še enkrat tehničnga delat. Zdej pa se odločte, če je pametno liste ponarejat, če nimate originala, pa LPPju plačat tistih 6,7 jurju.