Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
De_Tomaso je napisal/-a:Lahko samo rečem, da sem slišal, da tudi sinterjeve sklopke ne zdržijo več kot tri močne štarte in začno drset. Vsaj pri družinskem prijatelju se to dogaja.
Na drugi strani pa autodeltina karbonska sklopka zdrži 10 močnih štartov brez problema in nasploh ne kaže bilokake utrujenosti nikoli. V obeh primerih gre za enako predelavo in porsta moči z 250 konjev na cirka 365.
ShineR je napisal/-a:navadna? športna? lol... vsaka zelena (karbonska) lamela je "športna", fora je samo v tem ali pustiš celo (lep krog) ali pa se ti naredi 3-/6-/12-peresno, tiste so pa full na hard (po možnosti je še brez vzmeti) kar se speljlevanja tiče in to so tiste ki "cukajo" in delajo manjše probleme ko avto uporabljaš za mestno vožnjo
De_Tomaso je napisal/-a:lahko ti slikam le serijsko od GTA, ki je v garaži.
Za slikanje karbonske pa ne bomo menjalnika narazen jemali.
kopron je napisal/-a:Eeejga, jaz sem imel v svoji Alfi 4-krako , sintrano, pa je čiiiiiii iiiist uredu delala.
Torej, nobenega "cukanja + škripanja + nevemkaj še ... kot je govoru Nebivedu .
Smo pa tudi skurili sinterjevo " ta zeleno " , in sicer toliko, da je :
1.) iz zelene ratala temno - rjava
2.) začela razpadati v "svaljkih"
( kdor ne verjame , lahko pride pogledat, k lastniku P 206 Turbo , Tuned by Kopron) ( slikal raje nebi, zaradi bednih izkušenj z mojimi slikami/slikanji, do zdej
)
Sicer paje res, da " ta zelena " precej več zdrži, ker sem jo lani ceeelo leto " žgal"z drsenjem
v mojem avtu , pa je še vedno dokaj dobra , čeprav je tudi že precej potemnela
.
( Upam, da jo ne bo že treba menjat zdej, ...)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost