Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr avg 29, 2007 7:45 am

Ne, tega roba ne odstranjuj, ker bo bila potem feltna pritrjena samo še na vijakih + treslo ti bo pri višjih hitrostih, ker jo ta obroč ne bo pocentriral.

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

Kraj: Lovrenc na Pohorju

Napisal/-a sergej Sr avg 29, 2007 2:15 pm

[quote="ANJCI"][quote="mega_ne"]tudi mene nekaj zanima. kateri material naj kupim za distančnike "Tip C" (dvakrat privijačeni) - feltna pride v distančnik in distančnik na disk/boben. vsaka informacija dobrodošla (tudi kje naj dobim).[/quote]

Distančniki katere si si omislil ni panike dobiti ;)
Problem nastane pri ceni saj stane par ( 2 kos ) cca 150 Eur + odvisno za katero vozilo. Namesti se jih pa tako kot si napisal. Distančnik privijačiš z priloženimi kratkimi vijaki ( priložen 1 x set kratki in 1 x set dolgi ) zategneš na 8 - 14 kg ( odvisno od debeline in navoja vijaka - vozila ) nato pa pritrdiš platišče z drugim setom vijakov na distanc ploščo in ponovno zategneš na xy kg. To je to ;)
Prodaja A3M, Techno racing Kranj ...

Drugače pa nekje do max 25 mm dobiš standardne katere so pol cenejše ;) [b]pa ne jih delati sam ker ni varno 8) [/b]

Lp, A[/quote]

Sem dal delat pa se vozo z njimi 3 leta nic ni blo narobe Sam moras bit natancven od materiala itd, to ti zdreja vsak, ki dreja sam nacrt mu da, zadeva je iz aluminija tak da radi zrejajo
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov