Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Če jul 17, 2003 4:01 am

zoranwagen je napisal/-a: Zakaj si kupuješ nekaj kar je namenjeno šparanju goriva in potem friziraš motor, da bi bolj šlo???

No pa, samo tule si poglej kaj pišeš, kot poznavalec avtomobilov.Čuj za informacijo imam diezel-a 6 mesecev in kdaj sem jest tako hvalil diezel motorje. Sploh nočem nobenega prisilit, samo nekaj dejstev sem podal. Sem imel prej 18.T(150PS) in V6 (210). Sedaj sem pač probal TDI. A misliš da če si kupim avto z 7M , da nimam za benzin al kaj ? Vse skupaj si začel ti zoranwagen !!!
Kar se tiče izjavam , ki sem jih dal D.J-ju, izvirajo le te že iz drugega foruma, tako da oprosti če te motijo, ampak verjemi, da je včasih v njegovem primeru to nuja.

LP

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če jul 17, 2003 6:07 am

spet bo rompompom! :oops:
Slika

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc Če jul 17, 2003 7:10 am

ook mal bolj strokovni odgovor kaj se bo zgodilo ko menas zadnji in srednji lonc do turbine .... verjetno ga menas na vecji premer cevi s tem omogocis vecji pretok izpusne zmesi .... kar v realnosti pomeni manjši tlak za turbotom ..... turbo dela na spermembi tlakov pred in za turbotom nekaj energije dobi pa z samo hitrosstjo izpusnih plinov samo ta energija je minimalna .... no skratka ko to naredis se bo turbo zaradi vecje spremembe ali zadostne spremembe zavrtel prej in bos dobill boost ze prej tako da bos cutil da dejansko zadeva prej zagrabi no ja eni recejo temu odzivnost motorja kar se pa avspuha tice bos pa slisal zvizg od turbota cez avspuh pa potem ko ga bos pohodil res zivalski zvok ker majo dizli vecji pretok kot benzinarji bo bolj zarohnel ko bo prisel na boost pred tem bo pa relativno ti .. mej je ta zivalski zvok prav vsec :)

aja kar se pa tice tistih reaktorskih pa tko enkrat prisluhnite 2.0 tdi motorju pa bote pol se govoril kok ma grd zvok diesel
I am kept in place by G-forces, not seatbelts

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik Če jul 17, 2003 7:23 am

Stari je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:Pozabljaš eno malenkost traktor ima turbo, ki ga bencinc nima! Ne primerjaj klobas in kropirja!

Ti že veš.Samo nekaj mi zaupaj,ker me res zanima.Kateri avto si trenutno lastiš ?

Pa dej Stari, kaj si tko občutljiv no????? Tko kot KR3mn1 pravi, na forumu morš imet trdo kožo pa je :wink:
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če jul 17, 2003 7:48 am

je pa res, da eni kar naprej vrtijo jezike in se vtikujejo vsepovsod!
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Če jul 17, 2003 8:01 am

Spet eni ki so kao mel 15 avtomobilov, vsi A klase, pa se hvaljo na forumu...
Nimam nič prot tebi sam ne se tko očitno hvalit.

U glavnem:
je mel kolega golfa trojko dizelaša pa je gor fliknu remusa. Rohnel je kr dobr, globok zvok, samo še vedno tisti dizelaški tak, tak, tak... Če daš tok na zvok poj kr ubav, sam se mi zdi prevelika cena samo za zadni lonc, ki ti razen zvoka skoraj nič ne doda!
Premisli raje o komplet izpušnem sistemu ali pa..

si ubod powerfulla :lol: :lol: :lol: :lol:

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Če jul 17, 2003 8:05 am

HaBBkE je napisal/-a:Premisli raje o komplet izpušnem sistemu ali pa..
si ubod powerfulla :lol: :lol: :lol: :lol:

Joj, sam Powerfula ne... Jst ga mam gor kakšno leto, pa mam filing k da bi kdo prdel k dam papučo na gasss... Celo preglasen je, se mi pogosto dogaja, da na parkiriščih, ko peljem mimo sprožim kakšen avto-alarm :oops:
Jebeshhh powerfull, mal dinar->mal muzika :x
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Če jul 17, 2003 8:08 am

:lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Če jul 17, 2003 9:15 am

Stari je napisal/-a: A misliš da če si kupim avto z 7M , da nimam za benzin al kaj ?

...take mam najrajši...

btw: moja rajngla je vidna tu http://www.avtomobilizem.com/modules/my ... ?&start=30
pa prijetno pluvanje želim!!!
...ne smem kar želim...

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jul 17, 2003 9:16 am

Stari je napisal/-a:A4 TDI 130PS
Največja hitrost: 207 km/h Pospešek: 9,9
A4 2.0 130 PS
Največja hitrost: 212 km/h Pospešek: 9,9 s do 100km/h

emmm
a4 1,9tdi 130 PS------>največja hitrost(po ravnem)220 (izmerjeno po 2 števcih,imam 2 priče) :-P :P

(samo o posledicah pa rajši ne bomo....) :wink:

Aja zoranwagen vozi cliota 2.0 RS :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Če jul 17, 2003 9:31 am

zoranwagen je napisal/-a:
Stari je napisal/-a: A misliš da če si kupim avto z 7M , da nimam za benzin al kaj ?

...take mam najrajši...

btw: moja rajngla je vidna tu http://www.avtomobilizem.com/modules/my ... ?&start=30

Napram tebi, ne mislim pljuvati po avtih (bolje rečeno po motorjih). Tvoje vozilo pa je kul stroj, s solidnimi performancami! :wink:

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Če jul 17, 2003 9:52 am

Stari je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:

...take mam najrajši...

Napram tebi, ne mislim pljuvati po avtih (bolje rečeno po motorjih). Tvoje vozilo pa je kul stroj, s solidnimi performancami! :wink:

Solidnimi ja... 2.0 RS je stroj ki potegne, če ga stisneš! To ni tratorrrrrrrr :lol:

Pa ne me zdj napizdit :x
Slika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Če jul 17, 2003 10:11 am

Traktor misliš. Mater zdej te bom pa sk..co :)
Ma ne, mislil sem da je 2.0 super motor z 172 Konji, ni kej.
Sam jest sem imel na očeh Civc type-R z 200 PS.(Zaradi družinskih potreb ni znesl)
Sigurno eden najboljših 2.0 motor.Za 5.500.000 sit, najcenejši mali serijski "dobesedno" dirkalnik.Tisto pa res seka.
Citiram :Tako kot pravijo nekateri tudi za GOLFA R32 , (golf je še vedno golf), bi lahko tudi za Cliota reke Clio je še vedno Clio. --> To so ti recimo nepoznavalske neumnost.
Aja ma ne tem forumu kdo ta stroj, Type-r mislim?? Se mu v naprej klanjem. 8)

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Če jul 17, 2003 3:33 pm

Stari je napisal/-a:Traktor misliš. Mater zdej te bom pa sk..co :)
Ma ne, mislil sem da je 2.0 super motor z 172 Konji, ni kej.
Sam jest sem imel na očeh Civc type-R z 200 PS.(Zaradi družinskih potreb ni znesl)
Sigurno eden najboljših 2.0 motor.Za 5.500.000 sit, najcenejši mali serijski "dobesedno" dirkalnik.Tisto pa res seka.
Citiram :Tako kot pravijo nekateri tudi za GOLFA R32 , (golf je še vedno golf), bi lahko tudi za Cliota reke Clio je še vedno Clio. --> To so ti recimo nepoznavalske neumnost.
Aja ma ne tem forumu kdo ta stroj, Type-r mislim?? Se mu v naprej klanjem. 8)

Hmm, res je Type-R je poezija. Ampak staneeeeeeee :shock:

Meni osebno so bolj zanimivi razni projekti... Ko vidim kak avto, ki je podvojil moč svojega serijskega motorja... takemu se pa klanjam :D
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če jul 17, 2003 8:33 pm

Galantfrik je napisal/-a:Pa ne me zdj napizdit :x

:mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če jul 17, 2003 8:36 pm

Galantfrik je napisal/-a:Meni osebno so bolj zanimivi razni projekti... Ko vidim kak avto, ki je podvojil moč svojega serijskega motorja... takemu se pa klanjam :D

:wink: Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če jul 17, 2003 8:38 pm

zoranwagen je napisal/-a:Pozabljaš eno malenkost traktor ima turbo, ki ga bencinc nima! Ne primerjaj klobas in kropirja!

Slika
SlikaSlika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov