axxent je napisal/-a:Sem reku da bom odpru novo temo, da ne bo napol tu napol tam... Sem bil peljan v supri...Grem danes v delavnico pa poslikam se mal, pol pa butnem gor fotke pa pocasi razkrijem za kaj gre.
Turbobitch je napisal/-a:Fak letos bo tako huda konkurenca povsod ane. Drgač Edo upam da ti rata čimprej sestavt zver. Axxent zate pa nevem kukr jst vem ma edin tanov gt-r VR mašino. pa ta je VR38DETT kar se pa tud dober sliš:D se bomo pustil presenetit. Verjetno kaj v kombinaciji z Infiniti motorji. vsekakor vredno ogleda...pa čakamo na tvojo temo da vdim če sm kej zadel.
eFxx je napisal/-a:Jaz rečem: BULŠIT.
Če sem se zmotil, mi to lahko dokažeš s sliko tvoje dlani nad motorjem, na kateri bo s 'šmirom' pisalo A.com . Takoj ko vidim te slike, se ti javno opravičim in ti verjamem. Sploh glede na to da niti stric google nič ne najde o tem tvojem motorju.
Nič osebnega, samo mi gre že rahlo na K pisanje tlinajstletnikov v stilu Kia Enoprostorec + Akrapovič exhaust in te fore. Fore stila Andy Kaufman, ki so smešne samo njemu in nikomur drugemu bi se skoraj splačalo nagradit z banovci.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost