sašo5 je napisal/-a:...da bi pa avto tam čipal....dajte bodite mal resni....
sejjaretun je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:...da bi pa avto tam čipal....dajte bodite mal resni....
bodi ti malo resnejsi,pa ne "vtikaj nos" tam kjer nimas izkusenj.skoraj vsakic ko preberm tvoj post,je nekaj napamet napisanega.torej,argumentiraj zakaj ne chipat v bosni avto .....
TrijoAdijo je napisal/-a:Hm....zanimivo...sploh pa zato, ker mi za bistveno manj denarja ponuja več KM in Nm kot pa SLO ponudniki.Če bi bil ziher, da mi focusa čipne preko OBD-ja, bi se vsedu v avto pa šel v BiH čipat (RSR tega zaenkrat ne zmore, za ostale ne vem).
LP!
C4V4L13R je napisal/-a:se strinjam s tvojim prvim delom. v drugem samo dokazuješ, da govoriš na pamet in niti nimaš argumentov, na koncu si pa spet prešel na svoje hvalisanje kaj imaš v hlačah...
C4V4L13R je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Hm....zanimivo...sploh pa zato, ker mi za bistveno manj denarja ponuja več KM in Nm kot pa SLO ponudniki.Če bi bil ziher, da mi focusa čipne preko OBD-ja, bi se vsedu v avto pa šel v BiH čipat (RSR tega zaenkrat ne zmore, za ostale ne vem).
LP!
vprašej jih!![]()
sašo5 je napisal/-a: pri RSR-ju sem pa "delal" avto(ne enega) ko si ti še slinček mel po brado........mislim, da pa to nekaj tud pomeni....
adis je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:kakšne so plače v bosni- in kakšen procent plače dosegajo čipi??
plače so od 500 do max 700 konvertibilnih mark pa si preračunajte v €
čipi so dobavljivi praktično za drobiž tako v slo kot v bih kot v usa, plača se samo software-znanje in "roke" ( beri: delo)
sejjaretun je napisal/-a:adis je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:kakšne so plače v bosni- in kakšen procent plače dosegajo čipi??
plače so od 500 do max 700 konvertibilnih mark pa si preračunajte v €
čipi so dobavljivi praktično za drobiž tako v slo kot v bih kot v usa, plača se samo software-znanje in "roke" ( beri: delo)
tako je,software,znanje in roke se placajo..povprecna placa je 500km,torej 250€.
nightmare je napisal/-a:Sam kaj pr nas noben ne čipira atmosverskih motorjeu?Vem da se po večini ne izplača in da je prirastek le nekje do 10% prvotne moči(če je) ampak ti v bosni majo usaj cenik tud za take motorje.Kako je stem pri nas?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov