Ubuntu je napisal/-a:Če čipaš npr. dve leti star 1.9TDI 105 KM Golfov motor s 45k kilometri na 140 KM, kakšne so verjetnosti poškodb na motorju? Baje turbina kar precej že trpi v tem primeru? Kakšna je verjetnost okvare? Se je komu že to zgodilo? Kakšne so izkušnje?
Ubuntu je napisal/-a:Če čipaš npr. dve leti star 1.9TDI 105 KM Golfov motor s 45k kilometri na 140 KM, kakšne so verjetnosti poškodb na motorju? Baje turbina kar precej že trpi v tem primeru? Kakšna je verjetnost okvare? Se je komu že to zgodilo? Kakšne so izkušnje?
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Ubuntu je napisal/-a:Ja, res se vozim bolj kot gospod...![]()
Tišim ga itak ne in ga tudi čipanega ne bi nič bolj. Vsaj kar se vrtenja tiče. Več kot 150 po števcu grem tudi zelo redko. OK, probal bi že, kako gre...
Bolj me zanima pospešek pri prehitevanju (v visokih prestavah) in pa navor pod 2000 obrati, kjer se največ vozim. Če lahko zaradi čipanja voziš pri isti hitrosti v prestavi višje, to mi že kar dosti pomeni. V šesti ga recimo pri 80 (1600 obr) začne zmanjkovati. Kakšen je tlak takrat v turbini sicer ne vem, kakšen pa bi bil po čipanju?
fare je napisal/-a:Ja, itak! Počakat je treba da bo recesija tudi njih malo streznila pa bodo čipali avte za 100€!lp.RENO911 je napisal/-a:400€ ste pripravljeni plačati za čipanje? Pa ne gre pri tem samo za nasnetje novega programa?
Meni se zdi drago. To vas malo ožemajo s temi cenami.
SAVINJCAN je napisal/-a:kako ste zadovoljnji s storitvijo? ima namen kdo it v kratkem k njim optimirat?
scmoky je napisal/-a:Ja jaz nevem če bi dal Twinga GT 1.2TCE čipat, en ga je v tej temi samo se nič več ne oglasi?
Torej Je še kaka grupa za SKN
airmike je napisal/-a:scmoky je napisal/-a:Ja jaz nevem če bi dal Twinga GT 1.2TCE čipat, en ga je v tej temi samo se nič več ne oglasi?
Torej Je še kaka grupa za SKN
Baje so na tem motorju injektorji na 80% duty circle že na stock mapi, na čipanem pa na 100% že pri 4500rpm. Če boš čipal bi najprej blo pametno dat večje injektorje (od clia rs182 baje pašejo)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov