Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Pe mar 26, 2010 9:20 pm

u matr.. počasi že razmišljam, da bi dal moj avto čipat.. pa sem ravno razmišljal komu bi ga dal.. glede da je tunerc iz NM, se bom verjetno k njemu zapeljal na pogovor (kot sem iz vaših postov razbral, se da marsikaj zmeniti.. ).

imam pa eno vprašanje.. na čipanje ipd se sicer ne spoznam.. ampak kolkor sem na forumu razbral.. je baje čipanje za atmosferske motorje brez veze.. ker je pridobitev na konjih skoraj nična (mogoče malo boljša razporeditev navora..). tukaj pa sem prebral, da je tunerc majster za honde. :) . torej.. ali so vse te honde okrepljene s tubino .. ali pa imajo večje posege, kot zgolj (vedno sem si želel uporabiti to besedo :) ) čipanje.
No escape from the mass mind rape...

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC To mar 30, 2010 12:30 pm

torej se z moje strani...kar se tiče mapiranja je za moje pojme zagotovo eden izmed najboljših ljudi na tem področju...če imaš HONDO potem ni nobenih težav tudi kar se tiče mehanskuh posegov v motor...tudi turbo kit mu ni problem zmontirat....VENDAR le v primeru da je zadeva namenjena za točno določen avto BERI tipski turbo kit) kar se pa tiče custom izdelav...kolektorji...cevi avspuh in ostalo kar paše zraven se pa nanj ne morš obrnt...v tem primeru je najboljše da ti to nekdo xy sestavi in potem samo pelješ na mapiranje....tko da kar se tiče ne hond potem je nujno da mu vse fizične stvari pripraviš sicer se lahko delo za par dni zavleće v mesece...sploh kar se tiče evropskih znamk....
IMA SE...MOŽE SE...

erc
Nov uporabnik

Napisal/-a erc Če apr 01, 2010 11:41 am

oprosti modrifdirkač, ampak v montazo turbo in kompresor sistemov se spuščam samo pri hondah, ostalo je preveč inovacijsko in enostavno bi potratilo preveč mojega časa, da bi se mi zadevo izplačalo tržiti. okoli kolektorjev (za atmosferce seveda), cevi in pa izpuhov pa mislim da trenutno ni kakega večjega problema saj imam pogodbenega izvajalca, ki mi dela zadeve, kvalitetno, ugodno in pa vrhunsko...seveda, kot sem poprej dejal, če mi prideš z kako drugo znamko vozila kot je honda in želiš custom varianto (turbo ali kompresor) pa res, NO GO!
Sicer pa imaš kar nekaj dečkov, ki zadeve obvladajo (sestavo turbo in kompresor sistemov) in imajo tudi voljo, da zadevo naredijo kot se spodobi. Dva med njimi toplo priporočam vsakomur:
- Thomas customs
- Hemingway tuning
Tuned to perfection !!!

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če apr 01, 2010 11:44 am

erc je napisal/-a:oprosti modrifdirkač, ampak v montazo turbo in kompresor sistemov se spuščam samo pri hondah, ostalo je preveč inovacijsko in enostavno bi potratilo preveč mojega časa, da bi se mi zadevo izplačalo tržiti. okoli kolektorjev (za atmosferce seveda), cevi in pa izpuhov pa mislim da trenutno ni kakega večjega problema saj imam pogodbenega izvajalca, ki mi dela zadeve, kvalitetno, ugodno in pa vrhunsko...seveda, kot sem poprej dejal, če mi prideš z kako drugo znamko vozila kot je honda in želiš custom varianto (turbo ali kompresor) pa res, NO GO!
Sicer pa imaš kar nekaj dečkov, ki zadeve obvladajo (sestavo turbo in kompresor sistemov) in imajo tudi voljo, da zadevo naredijo kot se spodobi. Dva med njimi toplo priporočam vsakomur:
- Thomas customs
- Hemingway tuning

to je modriDirkac ;)
the brand with the three stripes :)

erc
Nov uporabnik

Napisal/-a erc Če apr 01, 2010 2:24 pm

hvala croma man. zdaj vsaj vem kam pes taco moli...je pa res veliko presenečenje
Tuned to perfection !!!

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC Če apr 01, 2010 11:01 pm

no sem lih hotu se razkrit pa sem bil prepozn....
torej...mislim da je bil moj post realen in primeren vsebini teme...vsekakor zagovarjam rek "vsak naj dela tisto kar najbolje obvlada" saj je boljše delat 1 stvar dobro kakor pa 10 stvari povprečno...
tko da je zagotovo najboljše da ostanemo pri tem kar obvladamo in bomo vsi ki se stem ukvarjamo na dobrem glasu...

P.S. erc hvala za priporočila... :)
IMA SE...MOŽE SE...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost