gofra je napisal/-a:Kot sem rekel, vsakomur svoje. Tvoje "vedenje" morda temelji na cem konkretnem ali si se s tem ze rodil? Kolikor jaz vem je krepka razlika med nalaganjem mape in izdelavo custom mape po meri oz. zeljah stranke. In slednje, verjemi, cetudi bo slo vse gladko, bo terjalo nekaj casa. Ne zelim nikomur stopati v bran ampak, si se pozanimal kaj dobis za tistih 800 EUR? Ne primerjat cene storitev med seboj, ce ne ves kaj le te zajemajo. Nekdo ti lahko naredi iz 140 170 (neuporabnih konjev) in ti bo za to racunal 200 EUR, drugi pa ti bo zoptimiziral delovanje motorje v vseh rezimih in prestavah in za svoj trud zahteval 500 EUR. Povej mi, za koga se bos odlocil?
In ne razumimo se napak. Dobro mapo lahko nekdo zaradi mene naredi za 300 EUR ali pa za 900 EUR, kar sem zelel povedat je le to, da ce ze, raje pljunem tistih 900 za konkretno storitev, kot 300 samo zato, ker je pac ugodno. In bodimo posteni, potencialno bos s "cheap"tuningom bolj tvegal, da stvari ne bodo kot bi morale (lahko) bile. Da si pa ti prisel skozi z 250 € pa - super, me veseli. Upam, da je to, kar si zelel.
Moja dva amaterska centa...
sašo5 je napisal/-a:Kovcek je napisal/-a:
rečeno, da je oni za 150 eur zanič...
je zanič - preverjeno (če hočeš še naprej; "tuner" v prekmurju.....) in potem brez kančka sramu in slabe vesti grejo popravljat v LJ. (prej so pa vse tri v LJ. popljuvali, češ kako so "dragi")......
49 je napisal/-a: ki ima priznano mašino za tuning.
sašo5 je napisal/-a:tuning bomo primerjali z prelivom za testeninepa saj ne more bit res
pa je, na žalost....
49 je napisal/-a: ki ima priznano mašino za tuning.
kaj je to![]()
- zadostuje namreč že laptop in povezovalni kabel (obd.....)
P.S zanimivo, kako si se prijavil in prav v to temo "buf" ....brez pozdrava, ter običajnega "rituala" ki se spodobi, če nekam v "hišo" prideš....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost