tristan01 je napisal/-a:Če požre liter olja na 1.000km. Hmmmm potem mora tisti ki vozi za tabo kar precej trpeti (iskreno povedano nazadnje sem kaj takega doživel pri Zastavinih motorjih). Da ne opaziš modrega dima, skoraj ne verjamem. Pri takem motorju bi bilo normalno da ob priganjanju požre liter olja na 7-10.000km. Tole kar kliče po menjavi teflonov, pa verjetno še česa. Najboljše da avtomobil odpelješ h kakšnem dobrem poznavalcu, da ga pregleda (koga poklicat si že dobil nasvete). Glede na to, da bi rad avtomobil uredil kot se spodobi ti mora biti res pri srcu. Konec koncev boš za generalko, dober izpuh pa še kakšno malenkost kleparskih del dal več kot si plačal za avtomobil. Se splača? Če gledaš na vse skupaj realno ne. Če ti je avtomobil res toliko pri srcu go for it.
Lp Tristan01
heh... ja no če ti praviš da moram naenkrat vložiti 1400 za komplet obnovo... pa poleg tega sem še kaj več dal kot toliko,,.... pa če gledam pol tele za 3000-3800 ne dobim glih avta... pol rajš tega naredim ki je pri srcu in dobro gre... pa bom mel kot novega!
malokdo (2% vseh) se loti takšnih obnovitvenih del tako da komentarjev nemoreš dajat ker nisi delal tega.
Moder dim? Glej če bi mi moder dim kuril bi 100% opazil, še posebej ponoči, ali pa ob svetlem dnevu, kot se zmerom peljem v službo in od nje, pa nikoli dima, je pa res da smrdi ko bolj pritisnem na gas, mi je rekel sodelavec ko se je za mano peljal z službe, od dima ni nihče govoril tako da NE MI GOVORIT DA JE, ČE NI, sploh pa še nisi videl avta v živo kok pol lahka take neumne streljaš!?
Glej.... za 1 leto bo to avto z 280000 prevoženih in obnovo popolno, poleg vsega pa še tapiciranje bo obnovljeno (kompletno) tudi z rjavečimi blatniki... tako da moraš met nek načrt..
Ti mi pa zdaj govoriš tukaj kot če bi sam sedel pri kompu in bi iskal kam naj peljem, jaz te in njih sprašujem kaj je najboljše naredit!! in ne it Off-topic!!!
Sem se že pozanimal pri mehaniku, je rekel 200 eur za vsa tesnila ki obstajajo! drago?