rokbrumen je napisal/-a:lancia hf: Crx se 100% da naredit na 4x4 samo problem je da je en kup dela en kup časa en kup denarja in še avto dam na prafaktorje. Tega ne bom delu ker je dost drugih rešitev od dobrih gum dalje.Tako da bom skušal kaj uredit. Upam da bo uspelo.
abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Res, da nisem cele teme prebrav. Samo večina poznate Lancia Delta HF Integrale 4x4, ve da.......
Lancia Delta HF, vse identično, pa je še nihče ni naredil na 4x4,ker sama karoserija tega ne dopušča
ja poj ni vse identicno ce karoserija ne dopusca
rokbrumen je napisal/-a:drmocar: A gre ITr menjalnik na crx-a? MIslim da ne...da moreš kaj predelovat in zamenjat.
abbe: Se strinjam stabo. Drugače podvozje imam ze use zamenjan na novo..To sm naredu že ko sm avto kupu ker je blo vse za zamenjat.Razen ce misliš kako dodatno stvar na podvozju pa mi jo kar omeni.
Yoni: Ja to imšs defenitivno prav, samo kako gumo bi rabu da bi bla dobra za naše ceste in seveda da je dobra vsaj kolko tolko za kak drag in tudi za tako dirkat malo po malo?
R 34 GT-R: Krivulja in elektronika na splošno je narejna super sm že napisu tole, ni kaj več popravlajt,mi je zadevo naredil tip kater se zelo dobro spozna isto kot ERC. In če nebi blo dobr narjeno tut motor nebi delu kot treba in nebi zdržal dolgo.In nebi niti zdržal tolko prevoženih in tolko gonjenja. Bom poskusu z gumam in diferencialom in še kaj na podvozju če bo le možno. Me pa zanima tale elektronika ko je uporabnik jannyy dal link.
jannyy: Kaj si mislu s tem, da treba razmislit kam tlačimo turbine?
lancia hf: Maš ti kak dober predlog ali izkušnjo kaj bi se dalo nardit?Čeprav sm reku da bom poskusu z obrim gumam in diferencialom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost