Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR So okt 18, 2003 6:00 pm

Itak se cist strinjam z tabo. Fora je sam da teško rečs da je ena roba ful dobra, druga ful zanč če sam ne sprobaš zadeve.-beddno mi je k eni kr neki nabijajo v tri krasne: sm slišu od kolega da je me od njegovga brat kolega, itd :lol:

No mene pa zanima če devito tut sam dela kolektorje, če jih: iz kerga materjala, kok so kej cene.??

Crazy Fighter
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Crazy Fighter So okt 18, 2003 6:47 pm

maky je napisal/-a:
B je napisal/-a:Kva pa predlagate za audija A3 2.0 FSI da se da gor? :roll:

za prve 3 leta dej devitota gor.zakaj?ker itak nimaš 3 leta tehničnega in imaš ta problemček rešen...samo če te pa policija pohopsa ga pa nafukaš.

to pa sploh ni res zakaj pol daja DeVitote na cist nove audije recimo a6 karavan??!
pa tud homologiras ga loh

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR So okt 18, 2003 6:50 pm

Zaenkat je homologacija samo za: Sebring, Remus, Supersprint pa baje se Lavša da tut vpisat. Sam kokr mi je šefe na LPP-ju reku da kao loncev ne treba vpisat v kartonček-sej še sami nevejo kaj hočjo :lol: :lol:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So okt 18, 2003 6:51 pm

Crazy Fighter je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

za prve 3 leta dej devitota gor.zakaj?ker itak nimaš 3 leta tehničnega in imaš ta problemček rešen...samo če te pa policija pohopsa ga pa nafukaš.

to pa sploh ni res zakaj pol daja DeVitote na cist nove audije recimo a6 karavan??!
pa tud homologiras ga loh

pokaž mi enga k ga je homologiru... če je še pred dvema mescoma sam povedal da jih ne more homologirat!
zakaj jih dajejo na a6 karavan?na original servisu že ne. je pa res da so me napotil iz original servisa (porše verovškova) k devitotu... :wink: :wink:

btw:devito ima na dvorišču že kako leto celoten izpuh od a4 1,8t ki so ga kot promocijo predelali na porshe verovškovi... :wink: :wink:
SlikaSlika

Crazy Fighter
Novinec

Napisal/-a Crazy Fighter So okt 18, 2003 6:51 pm

Crazy Fighter je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

dej gordeVitota pa bos full zadovolna bos mislila da si boga za j***a prijela :lol:
pa naj ti nardi kompletni sistem.pol bo pa bobnel pa se do 20 konj bos pridobila o9dvisn kasn nistem ti bo dal gor

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Napisal/-a Mantara So okt 18, 2003 6:52 pm

CupraR je napisal/-a:Itak se cist strinjam z tabo. Fora je sam da teško rečs da je ena roba ful dobra, druga ful zanč če sam ne sprobaš zadeve.-beddno mi je k eni kr neki nabijajo v tri krasne: sm slišu od kolega da je me od njegovga brat kolega, itd :lol:

No mene pa zanima če devito tut sam dela kolektorje, če jih: iz kerga materjala, kok so kej cene.??

Jah mene tudi zanima ce dela kolektorje pa kake so cene!
Tu par osebkov pravi da ga poznajo osebno...pa nic ne napisejo ce dela kolektorje :!: :?: :?
Slika

Crazy Fighter
Novinec

Napisal/-a Crazy Fighter So okt 18, 2003 6:56 pm

a pa ko boste pri njemu poglejte pod njegov avto corradota mislm....jaz sem kr utihnu pa take :shock: oke sem mel od kolektorja pa do zadnjega lonca samo cev premera 75mm racing izvedba stane pa mal cez 200cukov :!: :wink:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR So okt 18, 2003 10:42 pm

200 jurjov sam za cev-pa kje ti žviš :lol: taka cev te pride navadna 10000, rosfrej pa tut ni več kot 4-kat dražja. Najdražja stvar je kolektor pa še to te pride en Mugen ali keramičn DC 4-1 kolektor cca 120000.

Mantara ma itak vsi vse vejo, pa poznajo nakonc pa nč pamtnga ne zveš :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen Ne okt 19, 2003 7:20 am

Hmmm, makaj devito nima zrihtane homoloagcije???
Zdej mi ni vec jasno, kako pa greste uni ki ga imaste cez tehnicni?

Jaz lih kupujem auspuh, sem ciljal na DeVito-ta zdej pa ................
Made in Japan

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog Ne okt 19, 2003 9:57 am

Gigen je napisal/-a:Hmmm, makaj devito nima zrihtane homoloagcije???
Zdej mi ni vec jasno, kako pa greste uni ki ga imaste cez tehnicni?

Jaz lih kupujem auspuh, sem ciljal na DeVito-ta zdej pa ................

Kaj vse se danes naredi za 5kSIT, pa da se tehničen nebi :wink:
Jaz imam tudi deVito dvojni izpuh, pa sem zelo zadovoljen z njim.
LP!

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Ne okt 19, 2003 11:01 am

Jao, jao , EJ druzba , pa to ni res enkrat tko , cez par minut pa tko. DeVito ti lohk nardi tud kletko za u avto -beri primer . Ma, dela ti lohk od kolektorja , cevi, zad. lonca , al sm kolektor al pa sam lonc .NAJBOLJS PA JE KOMPLETEN IZPUH OD KOLEKTORJA DO ZADNJEGA LONCA .primer : za p206 - 2.0 s 16 ; dva lonca zadej + izpusna cev, -brez kolektorja 120k. sit NAJBOLJS PA JE PEJT K NJEMU PA SE ZMENS !!!LP

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Ne okt 19, 2003 11:45 am

Se zmeraj pa NI homololo!

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Ne okt 19, 2003 1:59 pm

Jaz mam DeVIto dvojni izpuh gor že slabi dve leti pa je še zmeri kot nov, zvok je pa tut hud pa čeprav sem raje vzel tišjo varijanto, v kombinaciji z filtrom zame idealen zvok. Prej sem mel pa enga k se je dru ko svinja, neki časa mi je blo kul pol so pa že ušesa bolela, tko da sem ga zamenu. Na tehničnem mi pa še nikol ni noben nič reku pa sem ga mel pred 2 tedni, pa tole konzervo sem mel tut notr pa sploh ni nič reku :lol:
Slika
Born to be wild !

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne okt 19, 2003 2:24 pm

Lizka kantica™ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Ne okt 19, 2003 3:08 pm

:lol:
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Ne okt 19, 2003 3:39 pm

Dobr daš gor od devitota dvojni zad. lonc, čez tehničnega sa da že jk druzga gor pa pol spet nazaj devito. Kaj se pa zgodi ko te taplavi ustavjo?

Že zdj so me tokat ustavl da sploh ne štejem več, pa čeprou moja katra ni nevem kok opazna ali iztopajoča iz prometa. Res je da mam nižano, čis črne šipe, alu feltne, široke gume, športn lonc,,,

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko Ne okt 19, 2003 8:17 pm

Johnny je napisal/-a:Pa če se ne dere preveč ti tud plavi kekci nimajo kej težit

Niso vsi plavi kekci zabiti

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen Po okt 20, 2003 7:17 am

Pa se to me je zanimalo, ki nekateri pravijo da je DeVito bolsi od Remusa po cemu tako sklepate? Zame npr. so boljse tiste stvari ki imajo vec reference, tradicjo...
Ce je devito res boljsi od remusa potem svaka mu cast!!! takoj ga vzamem pa tudi ce nima papirjev!
Made in Japan

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po okt 20, 2003 9:34 am

Kar se tice referenc .. je dvorezn mec .. eno je ko je roba ze cist skomercana in se tudi ne dela vec po narocilu ampak stanch program .. tm pride do napak ..
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
LUDACRIST
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a LUDACRIST Po okt 20, 2003 9:54 am

A TALE IZPUH DEVITO POVEČA PRI VSEH AVTOMOBILIH MOČ ČE GA ZAMENJAŠ KOMPLET OD MAŠINE DALJE ALI JE RAZLIKA VIDNA SAMO PR ŠPORTNIH AVTOMOBILIH. :?: :idea:
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov