No mene pa zanima če devito tut sam dela kolektorje, če jih: iz kerga materjala, kok so kej cene.??
maky je napisal/-a:B je napisal/-a:Kva pa predlagate za audija A3 2.0 FSI da se da gor?
za prve 3 leta dej devitota gor.zakaj?ker itak nimaš 3 leta tehničnega in imaš ta problemček rešen...samo če te pa policija pohopsa ga pa nafukaš.
Crazy Fighter je napisal/-a:maky je napisal/-a:B je napisal/-a:Kva pa predlagate za audija A3 2.0 FSI da se da gor?
za prve 3 leta dej devitota gor.zakaj?ker itak nimaš 3 leta tehničnega in imaš ta problemček rešen...samo če te pa policija pohopsa ga pa nafukaš.
to pa sploh ni res zakaj pol daja DeVitote na cist nove audije recimo a6 karavan??!
pa tud homologiras ga loh
Crazy Fighter je napisal/-a:maky je napisal/-a:B je napisal/-a:Kva pa predlagate za audija A3 2.0 FSI da se da gor?
CupraR je napisal/-a:Itak se cist strinjam z tabo. Fora je sam da teško rečs da je ena roba ful dobra, druga ful zanč če sam ne sprobaš zadeve.-beddno mi je k eni kr neki nabijajo v tri krasne: sm slišu od kolega da je me od njegovga brat kolega, itd![]()
No mene pa zanima če devito tut sam dela kolektorje, če jih: iz kerga materjala, kok so kej cene.??
Gigen je napisal/-a:Hmmm, makaj devito nima zrihtane homoloagcije???
Zdej mi ni vec jasno, kako pa greste uni ki ga imaste cez tehnicni?
Jaz lih kupujem auspuh, sem ciljal na DeVito-ta zdej pa ................
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov